Biopejs Test

0

Der kan være mange årsager til, at man skal have sig en biopejs. Mange vælger at anskaffe sig en biopejs, fordi det er for dyrt at tænde op i en brændeovn, hver gang der bliver koldt i stuen. Derudover kan det også være fordi, at det tager ekstremt lang tid, når man skal tænde op i pejsen.

Derfor vælger mange en biopejs, da det ikke tager noget tid, at tænde for den, og så vil du få god varme fra den. Det er ligeledes heller ikke nær så dyrt, og man skal heller ikke sørge for, at der skal hugges brænde, eller købes færdig hugget brænde.

Man slipper for mange af de besværlige processer, som man forbinder med optænding i pejs, hvis man vælger en biopejs, frem for en traditionel pejs. Derfor kan du også være sikker på, at du får en god varme, til en billig pris, samtidig med, at du sparer en masse tid.

Hvis du allerede nu overvejer at skifte til en biopejs, er der heldigvis gode råd at hente, hvis du læser denne test godt igennem. Her får du nemlig serveret en række forskellige biopejse, som du kan have i dit hjem.

Der er et hav af forskellige former for biopejse, hvorfor det kan være meget svært, at finde ud af, hvilken man skal have. Her kommer vi dig til undsætning, og giver dig herunder nogle af de allerbedste biopejse på markedet. Derfor behøver du altså ikke at bruge en masse tid på, at skulle trimme nettet igennem for biopejse, når vi har det hele til dig, lige her.

Der findes naturligvis mange forskellige behov, prisniveauer osv. som man skal huske at tænke på, inden man giver sig i kast med, at finde en biopejs til hjemmet. Det har vi naturligvis taget højde for i denne test, så der er noget til enhver smag og pengepung. Det er altså din sikkerhed for, at du finder din næste biopejs i denne test.

Rektangulær buet biopejs i sort

Den første vi skal kigge på, er en buet sag, som i den grad kan pifte ethvert hjem op. Her får du altså velkendt kvalitet, samtidig med, at du får lækkert design. Der er intet værre, end en grimt designet biopejs, hvorfor der er gjort op med dette, når du køber denne.

Til forskel for så mange andre biopejse, er denne biopejs udstyret med rundede hjørner, som giver biopejsen et lidt mere gennemført og naturligt look, som passer til ethvert hjem, derfor også dit. Hvis du gerne vil have en lidt atypisk biopejs, skal du helt sikkert have denne i tankerne, når du læser videre.

Hvis du tænker, at du gerne vil have en stilren og flot biopejs, vil denne ofte være det bedste valg. Normalt har du meget hårde og stål farver, når det kommer til biopejs, hvilket du ikke får med denne. Her får du altså en mat overflade på din biopejs, som i den grad giver pejsen et unikt look.

Mange kunder er især glade for denne biopejs, fordi den er så stilren og simpel som den er. Det betyder nemlig med andre ord, at den kan passe ind i ethvert hjem, uden du skal tænke over stilart osv. Det giver dig dermed meget frihed, til at placere den her biopejs, flere steder i hjemmet.

Denne biopejs kan rumme 2 x 1,5 liter væske, hvilket giver dig en brændetid på mellem tre til fire timer. Det er et godt rum tid, og hvad man kan forvente af en biopejs i denne kaliber. Husk på, at du ikke skal huske og fylde træ på, tænde op osv. Det slipper du nemlig for, med den biopejs som denne.

CUBO biopejs

Den næste i rækken er en CUBO biopejs. Den er særdeles anonym i den design, hvilket betyder, at den ikke vil stjæle billedet, når den hænger på væggen. Den er flot designet og giver helt klart noget ekstra til rummet, hvis man bruger den på den rigtige måde, i forbindelse med indretning.

Denne pejs er tiltænkt ophængning, hvilket giver rummet noget ekstra. Når du har en biopejs på væggen, vil den ikke stjæle plads fra gulvet, som en traditionel pejs ville. Dermed slipper du altså også for, at skulle have en skorsten, eller andet pladskrævende udstyr, som en pejs kræver.

Med denne lækre pejs, er du sikret flot design, som i den grad ser rigtig godt ud, også når den er slukket. Det er tydeligt at se ved første øjekast, at man har kræset for detaljen, når man har fremstillet denne lækre sag. Der er virkelig tænkt over, hvordan man kan skabe en smuk biopejs, uden at gå på kompromis med kvalitet og funktion.

Denne biopejs har en kapacitet på 0,5 liter, som giver ca. 2 timers brændetid, hvilket er ret fornuftigt, for en biopejs i denne størrelse. Det er ikke en af de helt store biopejse, men derimod en lille lækker sag, som man kan tænde op i, når man gerne vil have noget godt at kigge på.

Hvis du leder efter en biopejs, der ikke fylder alverden, men som stadig leverer det den skal, så skal du have denne i tankerne. Det skal du sågar også, hvis du ønsker at have en væghængt biopejs. Denne er et godt bud, er super fin til prisen, da du virkelig får noget for dine penge, i forbindelse med køb af denne.

Elegant vægbiopejs i sort med glas

Nummer tre i denne test, er en lille lækker sag, der ikke fylder særlig meget på væggen. Denne lille fyr har en brændetid på 2-3 timer, hvilket er overraskende meget, taget i betragtning af størrelsen på denne biopejs. Den er nemlig ikke mere end blot 60 x 60 cm, hvilket ikke er alverden. Det er en forvokset flise, taget i sammenligning.

Derfor vil du med sikkerhed også have plads til den i dit hjem, da den ikke fylder mere end den gør. Når man tænker over, hvor lille den rent faktisk er, så er en brændetid på 2-3 timer, yderst imponerende. For at man ikke skal brænde sig på denne biopejs, har man monteret et lille stykke glas foran flammerne, som giver et rigtig flot udtryk, når der er gang i pejsen.

Hvis du gerne vil have dig en biopejs, som ikke kræver den helt store plads, så bør du faktisk overveje denne. Den er prissat på et yderst fornuftigt niveau, hvor du får hvad du betaler for, og lidt mere. Denne biopejs er perfekt til dig, der gerne vil have lidt hygge i stuen, men måske ikke lige er indehaver af den største stue i verden.

Mange kan godt lidt design, hvis funktionen også er dertil. Det kan du være sikker på, med denne lækre sag. Her får du nemlig funktion pakket ind i en lækker lille pakke, som er nem at hænge op, og ikke kræver andet end det, udover noget biovæske, så er du allerede godt i gang, med at få den samme hygge i stuen, som du kan få med en traditionel pejs.

Denne biopejs har en kapacitet på 1,5 liter, hvilket er ret meget taget i betragtning af størrelsen på biopejsen. Det betyder som nævnt også, at du har en brændetid på 2-3 timer. Det er ellers noget som er forbeholdt de større biopejse, med den brændetid på den længde. Det beviser også, at du får noget for dine penge, når du vælger denne biopejs.

Nevada biopejs

Den fjerde, og andensidste, vi skal gennemgå er denne flotte biopejs, ved navn Nevada. Her kan tankerne hurtigt lede hen på den varme Nevada ørken i USA, som i den grad kan afgive varme fra sig. Det kan denne lækre pejs også, og navnet er faktisk meget passende, da den kan brænde i 2-3 timer.

Denne biopejs er fremstillet til ophæng på væggen. Det betyder altså at du ikke skal tænke på, om der er plads på dit gulv til denne biopejs. Mange vælger denne model, da den er så flot som den er. Design er der virkelig tænkt over, hvilket i den grad kommer til udtryk, når man ser den her biopejs.

Derudover skal du heller ikke være bange for, at dine børn brænder deres fingre, da de slet ikke kan nå op i den højde, som hvis du havde en biopejs til gulvet. Der er dermed også en række sikkerhedsmæssige fordele ved sådan en fyr her.

De moderne biopejs kan bruges som et aktiv i forbindelse med indretningen, hvorfor denne også kan bruges til dette. Den er designet på en sådan måde, at man faktisk føler, at det er del af indretningen i hjemmet. Det er især vigtigt, hvis man ikke bryder sig om, at man synes, at man har en stor klods hængende på væggen.

Sådan skal det helst ikke være, og det har denne biopejs også være med til at lave om på. Denne pejs har en kapacitet på hele 1,5 liter, hvilket er blandt de højeste i denne test. Det giver som sagt en brændetid på ca. 3 timer, som faktisk er ganske pænt, da det ikke er den største biopejs, som der er på markedet.

Hvis du er på udkig efter en unik pejs, som er smukt designet er du havnet på den rette biopejs. Det er nemlig lige præcis hvad du får, hvis du vælger denne pejs. Funktionaliteten hænger sågar også sammen, hvilket giver endnu mere grund til, hvorfor du skal vælge denne biopejs.

Stående rør biopejs

Den sidste biopejs i testen, er en stående biopejs, som er særdeles unik. Den er nemlig ikke beregnet til at hænge på væggen, som så mange andre biopejse er. Det betyder også at du kan stille den her biopejs hvor som helst. Du er altså ikke låst fast på et sted, hvor den her biopejs skal være.

Der er derfor mange, der godt kan lide den her type biopejse, da man har så meget frihed som man har. Derudover er den ikke særlig stor og vejer kun 6 kg. Det betyder altså at du nemt kan flytte rundt på den. Dermed kan du rykke hyggen rundt i hele hjemmet, hvis det er det du ønsker.

Mange vælger denne type biopejs, fordi den ikke fylder alverden, og man slipper for, at man skal bore huller i væggen og være sikker på, at det er man vil have sin biopejs. Det er fordelen ved denne lille sag, som kan brænde i op til tre timer, hvilket er særdeles flot, taget i betragtning af størrelsen af den.

Hvis du er på udkig efter den optimale biopejs, som du kan have med dig overalt i hjemmet, skal du vide, at det er netop denne du kigger på. Du får det ikke meget nemmere, og den skal ikke monteres nogen steder, hvilket sparer dig en masse tid, som du kan bruge foran pejsen i stedet for.

Højden på denne pejs er et dejlig rundt tal på blot 1 meter. Det betyder altså, at den er nem at rykke rundt på, hvis du har behov for dette. Du skal blot vide, at du bliver afhængig af den lækre varme og hygge, som denne biopejs udskiller, når du tænder for den.

Find den rette biopejs

Når du skal på jagt efter en biopejs er der mange faktorer der spiller ind, hvorfor du skal overveje, hvilken type af biopejs du vil have, i første omgang. Der er både væghængte, men også fritstående, samt indbyggede biopejse. Derfor skal du vide med dig selv inden du begynder din jagt, hvad du søger efter.

Fordelen ved en væghængt er, at det vil føles som en traditionel pejs, som du kan kender det. Du slipper blot for, at skulle tænde op i pejsen, og du skal heller ikke smide træ på. En biopejs skal man virkelig overveje, hvis man allerede har en traditionel pejs. Du kan spare rigtig mange penge.

Du skal ligeledes også vide, hvor mange penge du ønsker at smide efter en biopejs, inden du giver dig i kast med jagten efter en. Det gør det i hvert en hel del nemmere for dig, så du kan skære de fleste fra, som er uden for budget. Man skal dog ikke udelukkende kigge på prisen, når man skal have sig en biopejs.

Der er nemlig mange fordele og funktioner, som man ikke kan læse ud fra en pris, men derimod skal ind og læse om produktet. Det er også derfor, at vi har valgt, at lave den her test, så det bliver nemmere for dig, at finde lige præcis den biopejs, som passer bedst til dig.

Traditionel pejs eller biopejs?

Hvis du står og overvejer hvilken type af pejs du skal have, bør du tænke dig godt om. Der er mange fordele og ulemper ved begge dele. En biopejs er uhyre nem at tænde op hurtigt, og du har ild på ingen tid. Du skal heller ikke bekymre dig om, at skulle hugge brænde, når du gerne vil have lidt hygge i stuen.

Du slipper for mange ting, hvis du vælger en biopejs frem for en traditionel pejs. Der vil naturligvis stadig være nogen, der mener, at man ikke opnår den samme stemning, hvis man ikke har en traditionel pejs. Her skal man dog huske på, at man ikke skal tænke på brænde, skorsten, aske og meget andet.

Det slipper du alt sammen for, hvis du vælger en biopejs, hvorfor mange vælger en sådan en. Det er blevet mere og mere populært at vælge denne type pejs, da den er så nem at anvende. Det bliver nemlig ikke meget nemmere hurtigt at tænde op i biopejsen derhjemme, og nyde hyggen.

Man skal naturligvis også huske at fylde væske på, men det er trods alt meget nemmere, end hvis du skal ud i skuret og hente brænde, og måske endda tænde op igen, fordi du har glemt at holde øje med ilden i pejsen. Det slipper du også for, hvis du vælger en biopejs.

Du skal heller ikke tænke på, at du skal have dig en skorsten, hvis du vælger en biopejs. Der er nemlig ingen udvikling af røg, hvilket du heller ikke udsætter dig selv, din familie og dine børn for. Det vil dermed være meget sundere, at anvende en biopejs, fremfor en mere traditionelt pejs.

Det er også værd at nævne, hvor mange penge du kan spare på brænde, ved at vælge bioethanol i stedet for. Du skal heller ikke længere bøvle med, at stå ude i kulden og hugge brænde, fordi der ikke er mere tilbage. Du kan blot hente en flaske og fylde på.

Vi håber at denne test har givet dig et indblik i, hvilket biopejs du skal vælge. Det kan nemlig være meget svært, hvis man er helt grøn på området, og skal finde en biopejs, uden at have den fjerneste anelse om, hvor man skal starte. Det har vi hjulpet dig med i denne test, og vi håber at det kan sende dig i den rigtige retning af, at købe dig en ny biopejs.

Share.

About Author

Leave A Reply