Sådan indretter du en kantine

0

En kantine er ofte et meget udfordrende lokale at indrette. Man skal sørge for at rummet har den rigtige atmosfære, men man skal samtidig sørge for at det er funktionelt og har plads til en masse besøgende. Man skal sørge for at rummet er hyggeligt og at folk har lyst til at opholde sig i det, men samtidig også sørge for at det lever op til skærpede krav om god hygiejne. Det stiller store krav til indretningen af kantinen og ikke mindst valg af kantinemøbler.

En kantine kræver de rigtige stole

Det vigtigste kantinemøbel som mange forskellige mennesker bruger hver dag er stolen. I den forbindelse er det godt at tænke på at lokalet skal være nemt at rengøre, så det altid fremstår rent og nydeligt.

De rigtige stole til en kantine er for det første stole, der er nemme at rengøre i sig selv. Det vil sige, at det ikke nytter at have kantinestole med polstrede sæder eller hynder, da disse hurtigt bliver beskidte, hvis der er nogen, der spilder og samtidig er meget besværlige at rengøre igen. Det kræver blandt andet at man om ombetrækker stolene eller lægger hynderne til vask regelmæssigt. Det er derfor bedst at have en plastikstol, som er nem at tørre af med en våd klud.

De rigtige stole til en kantine er for det andet stole, som på anden måde kan løftes væk fra gulvet, så der kan blive ordentligt støvsuget og vasket gulv uden at stolene er i vejen. Det kan for eksempel være stole, der kan stables, så de fleste stole kan fjernes fra gulvet, når der skal gøres rent. Men det kan også være stole, som kan ”hænges op” på bordet ved hjælp af deres armlæn og de derfor kommer væk fra gulvet.

En kantine kræver de rigtige borde

Et andet kantinemøbel som en kantine har brug for er bordene. Disse borde skal leve op til de samme krav som stolene. Rengøringen er en absolut vigtig del af valg af borde. Bordene skal være nemme at rengøre. De skal have en rengøringsvenlig overflade, som samtidig ikke har nemt ved at gå i stykker. Bordene skal jo se godt ud i lang tid og ikke kun den første uge.

Stole og borde er de vigtigste kantinemøbler, og man skal tænke sig godt om inden man køber disse møbler til et lokale, der skal fungere som kantine.

Share.

About Author

Leave A Reply