Ferieguide: Sådan får du den bedste badeferie

0

At ligge og slappe helt af på en hvid strand og efterfølgende bade i et perfekt, turkisblåt hav er en yderst tiltalende måde at holde ferie på. Længes du også efter sydens sol og eventyr, får du her nogle gode råd til, hvordan du får den badeferie, du lige netop trænger til.

Tips til den bedste badeferie

  • Find den rigtige destination. Det er selvfølgelig den varme sol og de lange, lækre kyster, du ønsker skal gøre dig selskab på din badeferie, og derfor er du nødt til at gå efter de destinationer, der har flest lyse timer og størst garanti for sol samt adgang til mange forskellige strande. Et er, at du skal ned i sydens sol, men hvor skal du helt præcist hen? Nogle af de mest oplagte steder er Grækenland, Portugal, Spanien og Cypern, fordi der her er masser af kyst og varme temperaturer næsten hele året rundt. Hos danskerne må favoritten må dog siges at være Tyrkiet, både fordi rejsesæsonen er længere og rejsen ofte billigere, men rejser til Tyrkiet er lige så meget populære, fordi der er kilometer lange kyster, gode hoteller og mulighed for flere forskellige aktiviteter.
  • Find en god balance i aktiviteterne. Du skal uden tvivl ligge på langs og nyde havets brusen, mens du får en sommerdrink under parasollen, når du er afsted på badeferie, men prioritér alligevel at komme lidt ud i byen og udforsk dine omgivelser. Man kan let blive lidt for dvask ved udelukkende at ligge i solen, og en rejse til et helt andet land er den perfekte anledning til at gå lidt på Hav en eller to ting om dagen eller måske bare få udvalgte seværdigheder eller rundture i løbet af rejsen, så du også får oplevet lidt.
  • Tag dine forbehold. Badeferien skal klart bruges på at ligge ned – dog skal det helst ikke være på grund af sygdom, at du ligger! Vær derfor særligt opmærksom på din hygiejne, så du ikke bliver smittet af sygdomsbakterier. Særligt vigtigt er det at være opmærksom på restauranternes samt dit hotelværelses renhed. Du kan eksempelvis afspritte dørhåndtag og kontakter på dit værelse med en hå Er du usikker på en restaurants hygiejne, er det bedre at gå et andet sted hen.
Share.

About Author

Leave A Reply