Bolig i udlandet – Tenerife

0

Når efteråret rammer og de kolde dage rammer dig, så kan det være rart at søge udenfor de danske grænser. Hvis dette er noget der sker hvert år, bør det måske overvejes at købe en bolig i udlandet. Hertil kommer der er et fremragende eksempel frem i Tenerife i det solrige Spanien.

Varmt vejr, året rundt

På skønne Tenerife kan du slippe for minusgrader, da der på Tenerife gennemsnitligt er over 20 grader, hele året rundt. Med de høje temperaturer kan det også være muligt at udnytte stranden samt badevandet.

Udover at badestrandene kan udnyttes året rundt, så kan der være endnu en fordel i forhold til dine fritidsinteresser. I Danmark er golfsæsonen kortet noget af, på grund af det dårlige vejr vi oplever 2/3 af året. Men i Spanien kan du nyde de store og utrolig velholdte golfbaner næsten hele året rundt.

Smuk natur

Tenerife er den største af de Kanariske øer, og ligger tæt på den afrikanske grænse. Øen er er af vulkansk oprindelse, det vil sige man finder store bjerglignende terræner, som følge af vulkanhistorikken. Som følge af dette, finder man en meget gold natur, men utrolig smuk. Øens natur er ideel til lange vandreture i bjergene, eller langs kysten.

Tenerife har alt

Tenerife er et sted der har alt. Hvis det er afslapning på stranden du er ude efter, så er der lækre sandstrande, som er tiltrækkende hele året rundt, netop på grund af de fine vejrforhold.

Hvis det er et aktivt byliv, så er der fremragende shopping muligheder og et aktivt natteliv i Santa Cruz.

Ved kysterne finder du mange turister, og med dette finder du også internationale restauranter, som serverer alt. Men er du interesseret i at prøve nogle mere lokale retter, så skal du søge ind i landet, og især op i nogle af bjergbyerne, for at finde de idylliske lokale restauranter, som tilbyder alle de lækre, lokale retter.

Share.

About Author

Leave A Reply