Skal du ud og flyve i den kommende tid? Her er lidt tips

0

Flyver du meget i løbet af året, men måske ikke lige kan se det super fede i det? Så læs med her og få nogle gode råd til, hvordan du får en bedre oplevelse på din flyvetur.

 

Brug tid på den billigste løsning

Når man rejser meget, er det selvfølgelig helt grundlæggende at kunne gøre det så økonomisk som muligt. På en rejse er der mange steder der kan spares, det handler bare om hvilke ting man prioriterer, når man er afsted. Man vælger måske at tage en pakke rugbrød med hjemmefra, finde en afbudsrejse eller finde et billigere sted at bo, så man kan bruge pengene et andet sted i stedet.

Der hvor der er flest penge at hente hjem, er selvfølgelig ved selve rejsen. Der findes en lang række hjemmesider, som gør det nemmere at finde de billigste rejsetilbud. Rejsepriser.dk er en af de mange virksomheder, der gør det nemmere at sammenligne priser på den destination man har i tankerne. En billigere flyvetur, giver ofte flere penge til en kop kaffe i lufthavnen eller et lidt bedre hotelværelse.

 

Hvornår skal du møde i lufthavnen?

Mød tidligt og i god tid, så du kan lægge nerverne ned og nyde stemningen. Bevæg dig væk fra de stressede gange, hvor folk løber rundt, for at kunne nå deres fly. Sæt dig ind på en af de mange cafeer og drik din morgenkaffe. Det er selvfølgelig ikke altid billigt at købe mad og drikke i lufthavnen, men der må være nogle prismæssige fordele ved at flyve meget, særligt hvis det er med arbejdet. Her kan man eventuelt sætte sig og læse en bog, tage computeren frem og få styr på arbejdet, tale i telefon, eller bare kigge på flyverne lette, igennem vinduet.

Modsat kan man også møde lige til tiden, suse igennem lufthavnen og direkte ind i flyveren. Det kan man blandt andet ved at tjekke ind på forhånd og når man rejser meget, har man ofte bare en håndbagage med. Nogle har nemlig ligt mere angst for at flyve end andre, og den hurtige proces, kan være som at hive plasteret af. Man kan selvfølgelig også få hjælp til angst, så man får en lidt bedre oplevelse ud af hele turen. Normalt gør øvelse mester, men ikke for alle, i alle tilfælde.

 

Tilpas din rejse efter situationen

Det er meget individuelt, hvordan man foretrækker at rejse og det er langt nemmere at gøre det på den måde, man selv foretrækker, når man rejser alene. Hvis man ofte rejser alene, kan det pludselig være svært at tilpasse sig folk der ikke kender rutinen, lige så godt. Der er selvfølgelig også stor forskel på at rejse med familien og skulle til en eventuel konference med arbejdet.

Sænk tempoet når du skal til Alanya med familien og træd et skridt tilbage. Det går normalt stærkt når man rejser i arbejdsmæssige situationer, men sænk endelig tempoet når rejsen er med andre. Det er her man skal kunne tilpasse sig situationen man befinder sig i, så får man den bedst mulige rejseoplevelse.

Share.

About Author

Comments are closed.