Gør næste firmafest til en temafest

0

Temafester er blevet moderne igen, og mangler du en idé til næste firmafest, så læs med her.

Harry Potter tema

Harry Potter er nok det mest populære magiske tema i øjeblikket. Samtidig er det et tema, hvor du enten kan gå hele vejen, eller faktisk med ganske få virkemidler kan gøre en aften magisk.

Kandelabre, spindelvæv og edderkopper virker til alt fra magisk heksetema, til vampyrer og til et gys & gru tema, og er således også passende i Harry Potter regi.

Som underholdning til firmafesten i magiens tegn, kan du jo overveje at hyre en illusionist eller tryllekunstner, for eksempel Sunny Cagara, som du sikkert godt kan overbevise om at præsentere sig som en troldmand, som har gjort det til sin levevej at tryllebinde mugglere. Læs mere om mulighederne her.

Disney fest

Alle har en holdning til Disney. Og I behøver ikke være klædt ud i fuldt kostume, for at holde alle tiders Disney fest. Hvordan det? Du holder temaet ”Disney Bound”.

Der er en trend online, som kaldes ”Disney Bound”. Her er du ikke klædt ud i et kostume, men vælger hverdagstøj inspireret af din yndlingskarakter. For den lille havfrue kunne det være et rødt tørklæde, en lilla t-shirt og en grøn nederdel, som så vil være inspireret af farverne fra hendes hår, BH og hale. Få dine kolleger i ”Disney Bound” tøj og hold alle tiders Disney fest.

Farvefest

Hold en farvefest, hvor gæsterne opfordres til at klæde sig i deres yndlingsfarve fra top til tå. Alternativt kan hvert team i virksomheden få tildelt en farve de skal repræsentere. På den måde kan du også opstille regler for hvordan man sidder, så folk får snakket med andre end dem fra deres eget team, ved at sige, at to af samme farve må ikke sidde direkte ved siden af hinanden. Så får du blandet folk, hvad der giver et bedre sammenhold i virksomheden.

Som festdekoration kan du enten gå hele vejen og pynte op med alle de farver du orker, eller lade alt være en neutral farve, og lade gæsterne stråle.

Share.

About Author

Comments are closed.