Dos og don´ts på Black Friday

0

Black Friday finder sted dagen efter den amerikanske tradition thanksgiving. Der er endnu ikke længe til, så du kan følge nedtællingen med Black Friday Counter. Det er dagen, hvor mange begynder deres julegave indkøb. Vi har efterhånden holdt Black Friday i Danmark i et par år. Men for hvert år er der blevet flere tilbud, vildere tilbud og endnu flere mennesker der handler. Nogen handler på nettet mens andre i butikker. Her er en liste med ting, du skal gøre på Black Friday (dos), og ting du ikke skal gøre (don´ts).

Det skal du gøre

Det er altid godt at lave sig en plan. Du kan lave en plan, over hvad du vil handle, og hvor du vil handle det. Du kan med fordel undersøge, hvilke forretninger der sælger, den varer du vil købe til den bedste pris. Når du er ude at handle så husk at gå efter kvalitet frem for kvantitet. Du kan nemt blive fristet af et tilbud, som næsten er for godt til at være sandt så husk derfor at tjek kvaliteten. Hvis du handler online, så er det en fordel at have sit kreditkort klar, da de gode tilbud hurtigt bliver udsolgt. Hvis du er bange for, at du bruger for mange penge, kan du lade dit dankort blive hjemme og hæve kontanter, så undgår du, at bruge flere penge end du har råd til.

Det skal du ikke gøre

Selvom prisskiltet viser en meget lav pris, så lad vær med at køb noget bare fordi det er billigt. Pas på når du køber på nettet, hvis tilbuddet er alt for godt, kan det være der står nogle betingelser med småt, som du har overset. Lad hver med at overdrive Black Friday er ikke den eneste dag med gode tilbud. De fleste butikker kører løbende med forskellige kampanger, hvor deres varer er reduceret meget.

Share.

About Author

Comments are closed.