Industristøvsuger – her er de 10 bedste

0

En industristøvsuger er, når alt kommer til alt, blot en videreudviklet udgave af en traditionel støvsuger, som vi kender den fra de fleste danske hjem. Blandt andet adskiller en industristøvsuger sig fra en alm. en af slagen ved at have en væsentlig større beholder, hvilket kan være særdeles praktisk, hvis man f.eks. skal rengøre større arealer. Herudover adskiller de sig blandt andet også ved at have en væsentligt længere ledning.

Industristøvsuger Play Steel 429 – 2.995,-

IndustristøvsugerForhandler: P-Lindberg.dk

Denne smarte og praktiske industristøvsuger er produceret af det anerkendte brand, W&D. Hvis du lader dit valg falde på lige netop denne støvsuger til industribrug, så vil du få en særdeles praktisk og brugervenlig støvsuger, som rummer et væld af fordele. Denne støvsuger har den fordel, at den er forholdsvis smal og generelt ikke fylder særlig meget. Dette gør den derfor ganske praktisk at have med sig rundt omkring på de forskellige arealer, der skal rengøres.

Støvsugeren har på trods af sit praktiske design dog en stor beholder, som kan rumme hele 63 liter. Dette er en meget stor fordel, da det gør, at man kan have industristøvsugeren i brug i lang tid inden, at man skal fjerne skidtet fra den igen. Her er der slet ingen tvivl om, at man får sig et rigtig godt og ikke mindst også meget solidt produkt af en høj standard, som man kan være helt sikker på vil kunne holde i lang tid frem.

Industristøvsugeren bliver leveret med to solide mundstykker – og herudover en solid og ikke mindst særdeles fleksibel støvsugerslange, som har en længde på 4,5 m. Længden på støvsugerslangen er uden tvivl medvirkende til at gøre lige netop denne model til en ganske praktisk løsning for jer, som gerne vil have fat på en solid industristøvsuger, som bestemt må siges at være praktisk. Støvsugeren kan erhverves for en pris på blot 2.995 kroner hos forhandleren, P-Lindberg.dk. Her er der ingen tvivl om, at man bestemt får rigtig meget for sine penge!

Støvsuger GD 930 Q med Hepafilter

IndustristøvsugerForhandler: Vestergaardnu.dk

Denne smarte og praktiske støvsuger med Hepafilter er produceret af Nilfisk. Nilfisk er naturligvis et mærke, som de fleste vil kunne nikke genkendende til. De har nemlig I mange år været kendt for at producere nogle rigtig solide og gedigne kvalitetsprodukter af en meget høj standard.

Denne model fra Nilfisk, GD 930 Q med Hepafilter, er utvivlsomt et produkt, der må siges at rumme et hav af fordele. Ved at lade dit valg falde på en støvsuger som denne vil du få dig en industristøvsuger, som er blevet lavet med et særdeles praktisk design.

Herudover har lige netop denne model også et hav af andre væsentlige fordele – blandt andet er den støjsvag, hvilket f.eks. kan vise sig at være Ganske praktisk, hvis man f.eks. star og gerne vil have fat på en industristøvsuger, der skal anvendes på kontorarealer eller lignende.

Herudover er den designet således, at du kan indstille den på to forskellige sugehastigheder alt efter ønske og behov.

Endvidere adskiller lige netop denne model fra Nilfisk sig faktisk også ved nogle af de øvrige modeler på markedet ved, at man her får sig en ledning, der er væsentligt længere end normalt. Den ledning, der er at finde ved lige netop denne model er nemlig hele 15 meter, hvilket er en hel del længer end de længde, som du skal regne med at finde på nogle af de øvrige varianter på markedet.

Energivenlig

Når man star overfor at skulle have fundet sig en ny industristøvsuger, og man gerne vil have fat på den bedste løsning (også økonomisk), så kan det bestemt godt vise sig at være en særdeles fornuftig løsning at sørge for at få set sig om efter en af de industristøvsuger, som er energivenlige.

Ved at sørge for at gå ud for at kigge sig om efter en støvsuger, der er energivenlig, vil man nemlig, over tid, kunne sikre sig, at den burger væsentligt mindre strøm end det, som man typisk kan regne med at en almindelig industristøvsuger med en alm. Energimærkning vil bruge. Det at sørge for at tænke over lige netop dette er bestemt noget, som man over tid hurtigt kan ende med at blive glad for. Det er nemlig sådan, at et produkt som en industristøvsuger tit og ofte godt vil kunne bruge en del mere strøm end det, som man måske lige skulle regne med I første omgang.

Kort og godt: Hvis du beslutter dig for at gå ud for at købe en model som denne, GD 930 Q med Hepafilter fra Nilfisk vil du få dig en industristøvsuger med følgende specifikationer:

  • Støjsvag
  • Energivenlig
  • Lavet med god sugeevne
  • To indstillingsmuligheder ift. Hastighed
  • Har en 15 meter lang ledning

En industristøvsuger rummer mange fordele

At gå ud for at erhverve sig sådan noget som f.eks. en ny industristøvsuger kan helt sikkert godt vise sig at være en ganske god idé i rigtig mange forskellige tilfælde. Hvis man står overfor at skulle støvsuge nogle større arealer af gangen, så er det nemlig sådan, at en industristøvsuger vil kunne rumme væsentligt mere, end hvis man eksempelvis blot valgte sig at gå ud for at købe sig til en helt almindelig støvsuger. Dette er selvfølgelig også den væsentligste grund til, at der er rigtig mange forskellige danske virksomheder, der vælger at gå ud for at gøre sig et køb af sådan noget som en industristøvsuger fremfor at købe en i en traditionel størrelse.

Få klaret rengøringen hurtigere

I og med at man ved at vælge sig en støvsuger, der er særlig velegnet til industribrug, vil det være muligt at få klaret rengøringen i den pågældende bygningen væsentligt hurtigere. Eftersom den vil kunne rumme væsentligt mere end en almindelig støvsuger, er der rigtig god mulighed for, at man kan komme hurtigt og væsentligt mere effektivt igennem rengøringsarbejdet. Det er noget, som rigtig mange sætter stor pris på.

Tænk over energiforbrug

Måske er det ikke noget, man rigtig tænker så meget over, når man går ud for at købe sig en støvsuger til sit private hjem – men energiforbruget på en støvsuger til industribrug er bestemt ikke uvæsentligt. Det er der flere grunde til. Blandt andet er en væsentlig årsag til dette, at i rigtig mange tilfælde bliver en industristøvsuger anvendt oftere end i  mange private hjem. Dette betyder derfor også, at den er tilsluttet til strøm markant oftere. Dette er dog langt fra det eneste, der kan være med til at spille en betydningsfuld rolle i forhold til, hvor stort eller lille et forbrug af strøm der vil være.

En anden ting som også er en væsentlig årsag til, at det er værd at overveje energiforbruget er, at en industristøvsuger altid er større – og derfor ganske enkelt kræver mere strøm. Foruden at den kræver mere strøm, og ofte bliver anvendt oftere end alm. støvsugere, så er det som oftest også sådan, at en industristøvsuger vil skulle bruges på et større areal.

Derfor er den også ofte tændt i længere tid af gangen. Hvis man lægger disse 3 forskellige ting sammen, så er det altså samlet set væsentligt mere strøm, som en industristøvsuger med tiden kan bruge sammenlignet med, hvis man besluttede sig for at gå ud for at købe sig til en ganske alm. støvsuger. Så derfor: Tænk altid over at se på energiforbruget når du skal købe dig til en industristøvsuger. På den måde kan du undgå at få valgt dig en model der sluger alt for meget strøm.

Gå efter en støvsuger i en solid kvalitet

Det at købe sig til sådan noget som en industristøvsuger skal man selvfølgelig altid sørge for at få gjort med ganske stor omhu. Det er nemlig i dag sådan, at antallet af modeller, der er at finde på markedet er stort. Modellerne har selvfølgelig derfor også vidt forskellige specifikationer, og det gør det derfor også til en ganske god idé, at du altid sørger for at kigge efter lige netop dette, når du står og skal finde dig den helt rigtige model, som passer bedst til det behov, du står og har.

Generelt set er det i forbindelse med købet af en ny støvsuger til industribrug altid ganske vigtigt, at man altid sørger for at få rettet sit blik mod et af de mange forskellige brands, som i løbet af de sidste mange år har været kendt for at producere nogle gode og solide produkter af en høj kvalitet. Ved at du beslutter dig for at gå ud for at købe dig til sådan noget som en industristøvsuger fra et af de brands, der i mange år har været kendt for at lave produkter af en høj kvalitet, vil du nemlig kunne øge chancen for, at du får dig et gedigent produkt, der kan holde i mange år frem.

Indenfor de fleste andre ting er der selvfølgelig som regel forskel på den kvalitet, der vil være mulighed for at købe – og dermed også prisen. Fuldstændig det samme er det, som gør sig gældende indenfor industristøvsugere. Pris og kvalitet hænger sammen. Ganske simpelt!

Industristøvsuger test – find de priser priser på industristøvsugere på nettet

Har du allerede besluttet dig for, at du godt kunne tænke dig at få fingrene i en ny industristøvsuger, så kan det lade sig gøre for dig at få fat på en ny industristøvsuger flere forskellige steder. Dog er det helt bestemt klogt af dig at sørge for at tænke på muligheden for at finde dig en af disse på nettet, for når du beslutter dig for at tage et kig på nettet, når du står og skal have foretaget dig et køb af en ny industristøvsuger, så er det både muligt at få et godt overblik over priserne og dermed finde sig en af slagsen, der ligger indenfor et prisleje, der er ganske attraktivt.

Dog vil der samtidig også være en anden, og meget væsentlig fordel, forbundet med at du sørger for at få kigget dig om efter en ny industristøvsuger via nettet. Det vil nemlig give dig muligheden for at finde et stort udvalg. Der er selvsagt også fysiske butikker, der har lige netop dette produkt. Dog skal man ikke altid regne med, at der vil være et lige så stort udvalg at finde i nogle af de relativt få fysiske forretninger, der særligt forhandler støvsugere, som er velegnet til anvendelse i industrien.

Vælger du derimod at kigge dig om efter en af disse online – ja så skal du bestemt ikke tvivle et sekund på, at det godt vil kunne lade sig gøre for dig at få fundet rigtig mange forskellige modeller fra et hav af forskellige producenter – herunder blandt andet nogle af de mere velkendte og anerkendte brands som f.eks. Nilfisk, Miele m.v. som foruden at producere støvsugere af forskellig art til privat brug herudover også sælger en hel del støvsugere ud til erhvervslivet.

Share.

About Author

Leave A Reply