Sådan får du en sjov sommer i haven

0

Der er mange minder, der kan laves i en have, hvis blot man har fantasi nok. Nogle gange kræver det ikke så meget at nyde sommeren med sine børn eller børnebørn i haven. Der er mange aktiviteter, og børn kræver heller ikke så meget, som man nogle gange kunne tro. Det er nemlig let at opfinde sjove aktiviteter i sommeren under godt vejr. Men ens kreativitet varer heller ikke evigt, og det er forståeligt, hvis du måske ikke har helt så mange idéer lige nu. Derfor kan vi komme med et par sjove lege ude i haven.

Trampolin er altid en vinder

Trampolinen er så nem og sjovt, og i glade og varme sommerdage kan det være så hyggeligt alle sammen at være ved trampolinen. Du kan såvel deltage lidt på trampolinen og lege med børnene. Det er underholdende, og alle morer sig. Hvis du mangler en trampolin, er der mange forskellige modeller, du kan købe. Men et mærke, der er godt, er JumpMaster – bestil JumpMaster her.

Vandkrig

Er vejret til det, kan i lege lidt vandkrig sammen. Det er en god måde at køle af på, når der er alt for varmt, og i hygger jer, og vand er sjældent noget, der skræmmer børn fra. Tværtimod plejer de at elske lege i vand. I kan lave hold eller alle mod en – det er helt op til jer.

Tegne udenfor

Noget så simpelt, kan være at i tager noget papir med udenfor og blyaner. Der kan i begynde at tegne og lave forskellige lege med, at i skal tegne noget i kan se, og så kan den anden gætte, hvad det er, du præcist har set. I kan også male og lave alverdens fine tegninger på den måde.

Når vejret udenfor er godt, er det virkelig kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan lave.

Share.

About Author

Comments are closed.