Få et professionelt resultat med en autoriseret el-installatør

0

Nogle gange kan det være fristende at springe over, hvor gærdet er lavest, når man skal have installeret el i boligen, garagen eller lignende, men det viser sig, at det ikke altid vil være en fordel, da uautoriseret arbejde fra en el-installatør ikke altid giver det ønskede resultat. Først og fremmest er der lavet en del forskellige lovbestemmelser indenfor dette område, hvilket er gjort for at sikre, at der ikke sker skader forårsaget af fejl i elinstallationen.

Når man lader en autoriseret el-installatør om arbejdet, er man sikker på, at lovbestemmelserne er overholdt, og der er dermed mindre chancer for dumme skader i forbindelse med fejl i elinstallation. Vælger man derimod at lade en uautoriseret gør-det-selv-mand udføre arbejdet, kan man ikke på samme måde være sikker på, at arbejdet opfylder krav og lovbestemmelser, hvorved der er mindre garanti for et skadefrit forbrug af strøm.

Y7GB7PJVRC

Elforbruget bliver ikke optimeret i boligen med en uautoriseret elinstallatør

Når man får foretaget et el-tjek i boligen, gør man det for at optimere elforbruget i boligen, og her er det vigtigt, at tjekket er sket med stor præcision, da andet ikke vil lede til optimering, men derimod fejlagtige målinger, der på længere sigt kan blive omkostningsfulde. Med en autoriseret el-installatør er man med større garanti sikker på, at tjekket er udført med stor sikkerhed, så der er tale om en optimering, men vælger man derimod en uautoriseret el-installatør, er der ikke de samme garantier for den samme sikkerhed. Dermed kan man i værste fald komme til at lave fejlagtige investeringer.

Ser man eksempelvis på installation af varmepumper, er det vigtigt, at varmepumpens maksimale ydeevne stemmer overens med det område i boligen, som varmepumpen skal opvarme. Er dette ikke vurderet korrekt, er der fare for, at man betaler for varme, man ikke bruger, eller at man ikke får nok varme tilført boligen.

Holdbarheden er længere og penge kan dermed spares

På et autoriseret arbejde fra en el-installatør vil holdbarheden på det givne arbejde vise sig at være længere, hvilket er meget pengebesparende, da man derved undgår at skulle udskifte eller renovere elinstallationen efter kort tid.

Share.

About Author

Leave A Reply