Facadeisolering er din vej til et bedre indeklima

0

Facadeisolering er med til at give en bedre isolering, som også er lig med et bedre indeklima – hvorfor? Det er fordi, at du får et isolerende lag udenpå det eksisterende murværk, som både holder kulde ude og varme inde. Det er med til at forhindre kuldebroer i væggene, som skaber kondens og fugt, der i sidste ende leder til mug og skimmelsvamp. Hvis dit hus får det, kan det ødelægge indeklimaet og gøre familien syge. Hvis du vil undgå det, er facadeisolering vejen frem.

Udover at du holder mug og svamp væk, bibeholder du også en mere fast temperatur i husets rum, når du får lavet en facadeisolering. Det er med til at holde din varmeregning på et minimum, da du slipper for radiatorer, der står og banker derud af om vinteren. Når sæsonen hedder sommer er den tilmed med til at holde kulden i huset, så du slipper for at sommervarmen kommer ind og ødelægger nattesøvnen. Et velfungerende indeklima er til gavn for alle husets beboere, så hvad venter du på?

Facadeisolering forøger boligens værdi

Når du vælger at få lavet facadeisolering fra isolerings-gruppen.dk, er du ikke bare med til at sikre et bedre indeklima i hele huset, du er også med til at øge din boligs værdi. Det skyldes, at du forhøjer din boligs levetid. Så i stedet for at renovere hele huset eller bygge helt nyt, bør du overveje en facadeisolering, som første valg – da det kan være en billigere og nogle gange den bedste løsning for din bolig.

Share.

About Author

Leave A Reply