Få en god nattesøvn med en ny seng

0

Noget af det vigtigste i en travl hverdag, hvor man skal have tid til arbejde og familie, er, at man får sig en god nattesøvn. Hvis der skal være overskud til det hele, er det meget vigtigt, at man sover igennem så man er frisk om morgenen. Det er derfor, det har så stor betydning hvilken seng og madras, man vælger til hjemmet. Det skal være noget som passer til ens egne behov og præferencer. Da der er så mange forskellige muligheder for madrasser, er det vigtigt at vide, hvad man sover bedst i, så man køber den madras, som kan hjælpe en med at få den bedst mulige nattesøvn. Det er altså en god idé at overveje de forskellige muligheder, inden man køber madrassen.

Hvilken madras skal jeg vælge?

Fordi ens nattesøvn er essentiel og vigtig for en produktiv hverdag, så er der også flere aspekter som skal tages stilling til, når man vælger sin nye seng og madras. Der er rigtig mange forskellige typer senge derude, som hver har nogle individuelle fordele.

Som det første kan man få en kontinental seng, som består af tre dele; en topmadras, en springmadras og en boxmadras. Det gode ved en kontinentalseng er, at der både er fokus på udseende og komfort. Med de tre madrasser er der mulighed for at tilpasse blødhed og hårdhed efter egne præferencer og derved få den bedst mulige nattesøvn, samtidig med at sengen pynter i soveværelset.

En anden type seng er elevationssengen, hvor man har mulighed for at indstille sengen til den mest optimale position. At man kan indstille positionen betyder, at sengen er oplagt til både at slappe af om dagen, hvor man måske vil sidde mere oprejst, men også at sove perfekt om natten. Til sidst kan man også vælge en boxseng, som er oplagt til en god nattesøvn, fordi boxmadrassen består af fjedre, som følger kroppens linjer og derved sikrer en god komfort. Der er altså mange forskellige senge, og disse er kun tre typer ud af mange.

Få leveret direkte hjem til døren

Når du skal bestille din nye seng og madras, kan du nemt gå ind på Nordfjelds hjemmeside og få et overblik over alle de forskellige typer af senge og madrasser og finde den, som passer allerbedst til dig. Det er nemt at bestille og ved køb over 750 kr., får du endda fri fragt, så du hverken skal betale ekstra eller selv bøvle med at fragte sengen hjem. Udover det, er der kort leveringstid på 1-2 dage, så du hurtigst muligt kan få din nye seng hjem og få lov til at sove som en drøm igen.

Se hele udvalget her.

Share.

About Author

Leave A Reply