Falder du for lidt for gode tilbud på nettet?

0

I de seneste år er der sket kvantespring inden for markedsføring, og firmaer kan nu vælge at vise dig reklamer for lige præcis de produkter, du mangler. Derfor kan det nogle gange være svært at holde sig fra de mange gode tilbud, der møder os hver dag. Det er dog ikke alle tilbud, der er lige gode – og slet ikke, når du ser dem på nettet.

Hvis du ikke er opmærksom, når du køber, kan du nemlig hurtigt ende med at betale langt mere, end du først troede, eller du kan risikere at blive bundet i et abonnement, du ikke vidste, du sagde ja til.

En iPhone 7 til 3000 kr.?

Især priser på mobiler kan være svære at gennemskue, for her bruger forretningerne ofte det gode gamle trick med at sælge dig en billig telefon med et rigtig dyrt abonnement. Det kan måske virke som en god idé, når du køber telefonen, men hvor står du, hvis telefonen går i stykker, eller hvis abonnementet viser sig at være alt for dyrt?

Når du køber helsekostprodukter eller andre madvarer på nettet, kan du også ofte finde dem meget billigt i bestemte webshops. Det er ofte fordi, webshoppen har en abonnementsordning, som du bliver meldt til, når du køber. Det kan nogle gange være en god forretning, men i langt de fleste tilfælde køber du slet ikke ofte nok til at tjene de penge ind, du betaler for abonnementet.

Undgå at falde i fælden

Når du køber på nettet, bør du altid være kritisk over for den side, du køber fra. Er det en side du kender, eller ligner den en hjemmelavet side fra Kina?

Har den gode anmeldelser fra andre, eller sidder mange tilbage med en følelse af at være blevet snydt? Du skal altid tage anmeldelser med et gran salt, men stol på, hvad den generelle tendens i de seneste anmeldelser er, og brug din mavefornemmelse.

Du skal også være kritisk, hvis varen er væsentligt billigere end i andre shops. Ligger der en skjult abonnementsordning bag, eller kommer du til at afdrage på varen de næste to år?

Share.

About Author

Leave A Reply