Forbered dig på børnefødselsdagen

0

Fylder dit barn snart år, og vil du gerne holde traditionen i live med hensyn til fællessang? Men er du i tvivl om, hvordan det nu lige er, at fødselsdagssangen går? Så er der heldigvis hjælp at hente. Læs mere om det her.

Sørg for at traditionen huskes

Der findes ikke noget bedre for et barn, end når fødselsdagen står lige for døren. For de yngste er dette en dag, der indgyder til noget magisk, og det er altså en sådan dag, hvor der hersker en fornemmelse af, at alt kan ske. Dagen ligger således op til fantasi og sjov, og det er bestemt nogle ting, der går i god tråd med alle børns tankegange.

Og fødselsdagen skal selvfølgelig fejres med alt, hvad der hører til. Det betyder, at venner og familie skal inviteres til fest, hvor der er tænkt på både kage, boller og kakao. Og alle disse skal således være med til at sætte fødselsdagsbarnet i centrum.

Og så er der jo gaverne. Hvilket barn er ikke om noget fascineret af gaver? Og hvem kender ikke det barn, der nærmest ligger søvnløs dagen før, at gaverne må pakkes op? Disse er således med til at give dagen lidt ekstra mystik og glæde.

Når det kommer til selve fejringen, skal det dog ej forglemmes, at der skal synges fødselsdagssang. Det, at synge for barnet, er noget, som dette vil tage med sig op gennem livet som et godt minde. Og måske er det også et minde, som denne vil føre videre til egne børn, og derved er det at synge fødselsdagssang en tradition, der gerne skal vare ved mange år endnu.

Find teksten og melodien online

Men har du lidt svært ved at huske fødselsdagssangen, som jo gerne skal synges helt perfekt under barnets helt perfekte fødselsdagsfest? Så kan det være svært at holde traditionen i live. Heldigvis kan du online finde hjælp til teksten og melodien til den mest populære og traditionelle fødselsdagssang, der er i Danmark. Lær den udenad og vær sikker på, at alle er med til at skabe glæde for barnet.

Share.

About Author

Leave A Reply