Hold en uforglemmelig børnefødselsdag

0

Når børnene har fødselsdag, så skal det selvfølgelig fejres. Alle forældre vil gerne give deres barn en rigtig god fødselsdag, som de vil kunne huske. Det kan sagtens lade sig gøre og behøver hverken koste mange penge eller være særlig besværligt. Der er derfor ingen grund til at booke ballonmand, tryllekunstner eller en tur i legeland. Det kan gøres meget mere simpelt, men stadig være lige så sjovt for børnene.

 

Hvad en god børnefødselsdag handler om

Mange forældre har en tendens til at gøre børnefødselsdagen til en konkurrence imellem hinanden. En god børnefødselsdag handler om at være sammen og være nærværende. Børnene er gode til at underholde sig selv, så giv dem god tid til fri leg. På den måde får de selv brugt fantasien lidt, så kan de altid, spørge dig om hjælp, hvis de har behov for ting og sager til deres leg. Bliver der mod forventning stille, så kan du have et par aktiviteter klar, som børnene kan lave. Mange holder børnefødselsdag med spisning, fri leg og slutter eksempelvis af med skattejagt.

 

Hvad der skal serveres til børnefødselsdagen

Børn elsker mad, som er lidt sjovt, eller måske har en anden farve, end de er vant til at spise. Nogle af klassikkerne er pizzasnegle og pølsehorn. Det gode ved dem er, at de kan forberedes flere dage i forvejen. Derudover bliver der også ofte lavet enten en lagkage, muffins eller småkager til sådan en fødselsdag. Tilbehør til børnefødselsdag er et must, når du skal i gang med at bage kager og i det hele taget pynte op til fødselsdagen. Du kan simpelthen finde det hele alt lige fra servietter og lys til muffinsforme. Ofte er der et tema for børnefødselsdagen, hvis der er det, så er der stor sandsynlighed for, at du kan finde det, som passer lige ind i jeres tema.

Share.

About Author

Leave A Reply