Sådan sparer du penge på tøj til hele familien

0

Tøjet slides, og når der skal nyt til, kan det hurtigt blive en dyr omgang – specielt, når hele familien har brug for en opdateret garderobe. Der er imidlertid gode penge at spare ved at shoppe strategisk. Følger du disse råd, er der god chance for, at du får langt mere for pengene og finder billigt tøj til hele familien.

Det er ikke så sjældent, at der er brug for en ny fin kjole til en festlig anledning eller at børnene vokser ud af både tøj og sko, hvis ikke det når at blive slidt ned inden da. Uundværligt som det er, kan nyt tøj også være en af de største udgifter i familien. Ved at gøre dig mere bevidst om dine tøjkøb og følge et par strategiske principper, kan du dog gøre dit for at holde udgiften nede og samtidigt få mere kvalitet såvel som kvantitet for pengene – og det gælder uanset hvem, der skal købes tøj til i familien. Her får du 3 strategiske råd med på vejen, inden du begiver dig ud i forretningerne for at finde tøj til familien:

  • Undgå impulskø Vi kender alle til impulskøb, når vi handler ind til aftensmaden – en lille snack for at forkæle sig selv eller en pose chips til maden, og pludselig er der brug lidt flere penge end planlagt. Det samme princip gælder for køb af tøj. Selvom man måske kun manglede en cardigan, falder man pludselig over en pæn bluse, som man egentlig ikke havde brug for, men som var super flot. Det er ganske vist ikke en god følelse at skulle sige nej til lækkert tøj, men at afvige fra den oprindelige liste af tøj, du har brug for, skaber i sidste ende ubalance og pres i budgettet og ofte kan det ende med, at der bruges langt flere penge end nødvendigt.
  • Køb udenfor sæ Er du på jagt efter de helt store rabatter, kan du med fordel købe tøj, der er uden for sæson. I langt de fleste butikker vil der være et restsalg, når en pågældende sæson lakker mod enden. Selvom det måske ikke virker intuitivt, kan du spare utrolig meget ved at købe vinterjakken, når det er ved at blive forår eller sommerkjolen, når efteråret melder sin ankomst. Her gælder det om at være på forkant og investere i tøj, der først skal bruges til næste sæson. Er det vigtigt for dig at have den nyeste mode, kan dette selvfølgelig blive en udfordring, da moden jo ændrer sig fra år til år. I stedet for at købe de meget særskilte designs, kan du i stedet gå efter de mere tidløse, klassiske varianter og til næste sæson nøjes med at købe nogle få af de dyrere designs.
  • Køb hos outlet butikker. Outlet butikkerne er stærkt undervurderede, da de sommetider ikke virker lige så prangende som de førende modebutikker. Men lad dig ikke bedrage af ydret, for du kan få utroligt gode tilbud i outletbutikkerne, der har tøj f god kvalitet, og som også er moderne. Et godt eksempel er Dansk Outlet, hvor der foretages storindkøb direkte hos producenterne og samtidigt har lave driftsomkostninger. På den måde kan du få billigt tøj til hele familien og altså få mere ud af tø
Share.

About Author

Leave A Reply