Gardasøen – ferie for enhver smag

0

Den kendte italienske feriedestination Gardasøen byder på lidt af hvert. Netop derfor er det en genial destination, hvis man godt kan lide mange forskellige aktiviteter eller har mange forskellige præferencer i familien. En rejse til Gardasøen byder både på kultur-, natur- og actionoplevelser for store og små, samt perfekte omgivelser til afslapning.

Kultur og sjov

I området omkring Gardasøen ligger gamle kulturelle byer som Venedig og Verona. Her kan man se smukke, gamle italienske bygningsværker, katolske kirker og små smalle italienske gader. Venedig og de omkringliggende øer er selvfølgelig et helt kapitel for sig selv, som er genial til en heldagstur eller en enkelt overnatning.

Til børn og barnlige sjæle har Gardasøen også en masse at byde på. I området ligger et stort tivoli og et vandland, og der er mulighed for at paraglide, windsurfe og mountainbike flere steder. Generelt ligger der mange ferieresorter og campingpladser, som også tilbyder et stort udvalg af aktiviteter og sjov.

Natur og afslapning

Klimaet omkring Gardasøen er forholdsvist mildt, hvilket betyder at der er en meget rig vegetation. Søen er forholdsvis smal, men meget lang. Rundt omkring ligger der gode muligheder for at vandre og komme på mindre gå-ture. Det er også nemt at tage en udflugt til de smukke Dolomitter. Dolomitterne er en af de smukkeste bjergkæder i verden og er også på Unescos verdensarvsliste. Rundt omkring ligger der også flere smukke bjergsøer, som bestemt er et besøg værd. Der kan bl.a. nævnes Tenno, Ledro og Iseo. Er man til blomster, ligger der en skøn blomsterpark ved navn ‘Parco Sigurta’, og der er selvfølgelig også rig mulighed for at besøge store vinområder.

Hvis man blot har brug for en daseferie eller vil indlægge et par dages afslapning på turen, er Gardasøen en genial base for italiensk ferie. Her er massevis af lækre hoteller og resorts, samt ferielejligheder, hvor man kan bruge hele dage på ingenting.

Share.

About Author

Leave A Reply