Undgå bøder med en fartpilot

0

En bøde eller måske et klip i kørekortet kan koste dig dyrt, hvis du bliver snuppet i at køre for stærkt. Men du kan undgå at ryge i denne fælde. Med en eftermontering af en fartpilot i din bil, kan du holde en konstant fart, og undgå at køre for stærkt.

En fartpilot (eller cruise control, som nogle kalder det) er et system der automatisk kontrollerer dit køretøjs hastighed. Systemet overtager groft sagt speederen fra chaufføren og sørger for, at holde den fart som er blevet angivet.

 

Fordele ved fartpiloten

Fartpiloten er i dag utrolig populær, og det er der flere grunde til. Som tidligere nævnt, kan du undgå at køre for stærkt, ved at indstille fartpiloten til det du max må køre, og derved spare dig selv for en uforudset og træls udgift i form af en bøde.

Derudover kan du også spare på brændstoffet, ved at du ikke hele tiden skal gasse op og ned på speederen for at ramme fartgrænsen, og dermed sparer benzin/diesel og dermed også penge.

En fartpilot kan også bare være en rar ting at have, hvis du skal køre lange lige strækninger, og du gerne vil slappe lidt af i den fod der træder på speederen.

 

Undersøg hvor du billigst kan få eftermonteret fartpilot

Hvis din bil ikke allerede har indbygget fartpilot, er der altså behov for en eftermontering. Det kan du få gjort på stort set alle værksteder landet rundt. Du kan henvende dig personligt til de forskellige værksteder nær dig, eller du kan gøre det online. Der findes portaler på nettet, hvor du kan indhente tilbud fra forskellige værksteder nær dig. Dette er langt nemmere end at ringe rundt til alle værksteder i lokalområdet. Det eneste du skal gøre er, at indtaste dine oplysninger online på en af disse hjemmesider, og så bliver der automatisk indhentet tilbud til dig. Dette tvinger også udbyderne til at presse priserne lidt ned, hvilket kun er til fordel for dig.

Share.

About Author

Leave A Reply