Har du myrer i huset?

0

Du kender det måske. Du står i køkkenet og smører dig en syltetøjsmad. Du taber lidt syltetøj på gulvet og få minutter senere kommer de første myrer frem. Du ved at hvis du lader klatten ligge lidt længere kommer der endnu flere myrer frem. Hvor kommer de fra? Spørger du måske dig selv.

Hvis det ovenstående er tilfældet, så har du et myrebo under dit hus, og du skal i gang med at bekæmpe myrerne. Når du først har fået de små bæster indenfor er det ikke længere nok at vande med myregift omkring huset. Du vil heller ikke få særlig stor effekt ved det almindelige håndkøbsgift, som giftspray og myre lokkedåser. Du skal have fat i noget gift der virker på samme måde som syltetøjet.

Den slags myregift fås blandt andet som små krummer der til forveksling ligner kagekrymmel. Giften skal lægges langs paneler, dørkarme og andre samlinger hvor myrerne kan komme ud igennem. Når du ligger giften ud vil myrerne begynde at komme frem, da giften lokker dem ud af hullerne. Myrerne tror at giften er mad og tager den med tilbage til myreboet. Her får giftens så lov til at sprede sig i alle små huller og gange som myrerne har lavet.

Desværre er den slags bekæmpelse heller ikke altid nok, og så er der kun tilbage at tilkalde en professionel myrebekæmper. Typisk vil skadedyrsbekæmpelses firmaer også kunne tage sig af myrebekæmpelse, men der findes også andre firmaer som varetager disse opgaver. Det kan godt betale sig, at du bruger lidt tid på nettet for at finde den bedste pris på myrebekæmpelse.

Når du bestiller et firma til at bekæmpe myrer, er det en god ide at lytte til deres erfaringer. De vil ganske sikkert anbefale dig, at du vælger at bekæmpe både indendørs og udendørs samtidig. Og det giver god mening, hvis du vil helt af med problemet.

Share.

About Author

Leave A Reply