Gør haven klar til sommer

0

Foråret er for alvor ved at komme. Sneen er forsvundet, vejret er blevet mildere, og solen er begyndt at kigge frem lidt oftere. Det mildere vejr gør, at vi begynder at kunne opholde os mere udendørs og nyde forårets indtog. Oven på den kolde og mørke vinter, trænger haven måske til en kærlig hånd, for at blive klar til foråret og sommerens udendørs hygge. Hvis du ikke ved, hvordan du gør din have klar til sommeren, får du her en række tips til, hvordan du gør haven klar til de mange timer udendørs.

Fyld haven med planter

Når chancen for nattefrost er ved at være væk, er det blevet tid til at fylde haven med en masse flotte sommerblomster. Hvis du mangler idéer til, hvilke smukke blomster og planter du skal fylde haven med, kan du med fordel gå ned i dit lokale plantecenter. Her kan du få inspiration til, hvad der er moderne i år, og samtidig få en masse gode idéer til, hvordan du kan sammensætte de mange smukke blomster i din have. De fleste planter har bedst af at blive plantet i løbet af foråret eller efteråret, det er blot de fine sommerblomster der ikke tåler nattefrost.

Frem med havemøblerne

Når det bliver fint vejr udenfor, er det også ved at være tid til at fylde haven med alle de fine havemøbler. Når det er blevet forår, kan du roligt sætte havemøblerne frem, også gerne solsengen. Selvom det stadig er lidt skiftende vejr, skulle dine havemøbler gerne kunne klare et par byger i ny og næ.

En markise til terrassen

Når du skal være meget udendørs, er det vigtigt at have de rette faciliteter på terrassen, så du kan sidde ude i al slags sommervejr. En markise kan holde dig tør i sommerregnen, og samtidig kan den sikre dig den vigtige skygge, når solen står højest på himlen. Når du skal vælge den rette markise skal du huske at tænke på, at den bliver en del af huset. Derfor skal du købe en, du ikke lige bliver træt af. Hvis du passer godt på din markise, kan du få glæde af den i mange år. Hvis du vil gøre din terrasse endnu dejligere at sidde på om sommeren, kan du supplere med et vindsejl også. På den måde slipper du for den vilde blæst, som sommeren indimellem byder på. Ofte kan det blive koldt at sidde udenfor, hvis du sidder i vinden, og her er et vindsejl den perfekte løsning.

Share.

About Author

Leave A Reply