Sådan bruges en e-cigaret rigtigt

0

En e-cigaret består af tre dele, som kaldes henholdsvis et batteri, en tank og en coil. Batteriet i en e-cigaret er genopladeligt, og du kan derfor bruge din e-cigaret flere gange. Kapaciteten af e-cigaretten afgør, hvor lang tid en ladning af batteriet holder. Tanken er det sted, hvor væsken strømmer til, når du lige har fyldt din e-cigaret op med en ny mængde væske. Ved mange e-cigaretter får du en coil med, men denne kan udskiftes. I bunden af tanken kan et gevind findes, som passer til batteriet. Tanken og batteriet skal skrues sammen – før e-cigaretten er klar til brug. Herefter skal e-cigaretten aktiveres, hvilket gøres ved, at man holder en knap inde på batteriet samtidig med, at man suger damp ind i munden. Herefter slippes knappen igen. Knappen på batteriet skal du lægge særligt mærke til, da det er denne knap, der oplyser dig, om din e-cigaret mangler strøm. Trænger den til en opladning, vil denne knap nemlig begynde og blinke for at vise dig, at det er tid en opladning. En fuld omladning tager typisk 2-3 timer.

Vil du passe ekstra godt på din e-cigaret, skal du huske og skifte den omtalte coil afhængig af, hvor meget du bruger den.

Stor prisforskel på e-cigaretter

E-cigaretter varierer meget i prisen, hvilket også har noget at gøre med e-cigarettens type, størrelse og kvalitet. Der findes nemlig mange forskellige modeller og størrelser, og du betaler ligesom ved alt andet for det, som du gerne vil have. Jo flere penge du vælger at bruge på din e-cigaret, jo mere får du for pengene. En dyr e-cigaret af høj kvalitet vil holde længere på en opladning, den omtalte coil vil ikke skulle udskiftes så ofte, og e-cigaretten vil også give mere damp. Vil du gerne bruge en del penge på din e-cigaret, gør du dig selv en tjeneste. 

Find udstyr til din e-cigaret

Vil du gerne være god ved din e-cigaret og overholde udskiftningerne af din coil og tank, kan du finde tanke, brændere og coils til din e-cigaret på Smoke-it.dk. Hermed kommer du godt i gang med dit rygestop.

Share.

About Author

Leave A Reply