Tagrenovering – gå sammen og spar penge

0

Bor du på en vej, hvor flere af hustagene godt kunne trænge til en kærlig hånd i form af tagrensning, algebehandling, maling, imprægnering eller isolering, kan det være en fordel at gå sammen. Er I flere, kan det være, at I kan få forhandlet jer frem til en mængderabat på tagrenoveringen. Det kan derfor være en god idé at snakke med naboerne om, om de også går med tanker, om at få gjort noget ved taget.

Få et uforpligtende tilbud på tagrenovering

Mange firmaer, der beskæftiger sig med tage, giver gerne et uforpligtende tilbud på tag. På den måde kan I få deres anbefalinger til, hvad der skal og kan gøres ved tagene. Samtidig får I også et prisoverslag. Husk altid at få tilbud på skrift, så der ikke senere kan opstå uenigheder eller misforståelser om, hvad tilbuddet præcis indeholder. Det er her vigtigt, at tilbuddet både indeholder en pris på det arbejde, der skal udføres, og også en beskrivelse af, hvad det er for nogle opgaver, der skal udføres på taget.

Det kan være en god idé at tale med mere end ét firma, da der både kan være forskel på deres pris og på deres fremgangsmåde ved tagrenoveringen. På den måde er det muligt at få et bedre overblik over, hvordan tagrenoveringen kan udføres.

Inden den endelige aftale underskrives, er det vigtigt at være opmærksom på, om prisen i den endelige aftale er fast, eller om firmaet har skrevet ind i aftalen, at prisen godt kan blive højere, hvis det for eksempel viser sig, at taget er mere ødelagt end først antaget.

Efter en tagrenovering vil tagene igen være flotte at se på, og eventuelle skader på tagene vil være udbedret. Det kan derfor godt betale sig at bruge tid og penge på en renovering af taget.

Share.

About Author

Leave A Reply