Hvordan slår man koldt vand i blodet som forbruger?

0

Vi har sikkert alle prøvet at man står som forbruger og føler at hele verden er imod en. Det kan der være mange gode grunde til: fx så har jeg selv oplevet flere gange at have købt en ny stor ting, som man har gået og sparet sammen til i flere måneder eller sågar flere år. Man tager ud og køber den, får den hjem og pakker den op. Det hele virker bare super fint lige indtil man finder ud af at genstanden er i stykker. Dette er bl.a. sket med en robotstøvsuger, som jeg var ude og erhverve for flere år siden. Jeg havde glædet mig som et lille barn til juleaften og da jeg endelig fik den blev jeg slemt skuffet da den faktisk slet ikke gjorde jobbet så godt som jeg havde håbet. Ikke nok med det, så stoppede den efter at have kørt i intet mindre end et kvarter, hvorefter jeg selv skulle gå hen og manuelt tænde og slukke den igen.

Tæl til 10 og slap af

Hele moralen med denne historie sidder du måske stadig og venter på. Det er sådan set bare, at uanset hvor slemt det ser ud med den nye sjove ganget eller det nye køkkenudstyr man har erhvervet sig til køkkenet, så er det ikke verdens undergang, hvis ikke det lige virker som man gerne vil have det. Historien med støvsugeren ovenover er ikke eneste og sikkert heller ikke sidste gang hvor jeg har en sådan oplevelse og derfor er det værd at tænke over, så man ikke sætter forventningerne alt for højt op. Hvis man har svært ved dette, så kan det anbefales at gå på nettet og få tankerne hen på noget andet som eksempelvis en god joke eller flere jokes eller lignende.

Share.

About Author

Leave A Reply