Svingkraner: kroppens redning

0

Det er vigtigt, at du passer på dig selv og din krop, uanset hvad dit job er. Men hvis du arbejder med fabriks- eller lagerarbejde, ved du hvor hårdt og opslidende arbejdet kan være, hvis det ikke der er udstyr til at aflaste fabriks- eller lagerarbejdernes løft. Sådant udstyr kan variere alt efter, hvad der passer bedst til din virksomhed, men en mulighed er svingkranen, der kan hjælpe med at mindske overanstrengelse og arbejdsskader blandt dig og dine medarbejdere og kolleger.

Variation og tilpasning til hvert behov

Selv de mindste løft kan gøre skade hvis de gentages ofte eller skal udføres i dårlige vinkler. Derfor kan svingkraner ikke kun bruges til større løft, men også mindre løft på f.eks. 15 kg, så de små, men gentagende løft kan hjælpes. Dermed er det ikke at sige, at svingkraner kun kan foretage mindre løft. Tværtimod kan en svingkran løfte op mod 2 tons, hvis dette er behovet. Du kan se forskellige modeller af svingkraner til industri.

Udover at kunne håndtere alle slags løft, findes der også forskellige monteringsmetoder, der betyder, at du kan få en svingkran, der passer yderligere til din virksomheds behov. Svingkraner er optimale til at foretage gentagne løft i et afgrænset område, men det er også en mulighed at få monteret svingkranen, så den er mobil, og dermed kan bruges i flere områder. Ønsker du en fastmonteret svingkran, kan du også dette tilpasset til din virksomhed, idet de kan monteret i loftet, væggene eller gulvet. Uanset din virksomheds behov er der er en svingkran, der kan udfylde dem.

Bedre arbejdsforhold

Brugen af en svingkran giver ikke blot mindre nedslidning af kroppen, men også en bedre stemning på arbejdspladsen. Når der sker færre løfteskader, vil der følgeligt være mindre fravær, og den hurtige og nemt betjenelige svingkran øger også effektiviteten. Altså opnår du en bedre stemning på arbejdspladsen samtidigt med, at du skåner din krop.

Share.

About Author

Leave A Reply