Synes du, at dit skrivebord er lidt for rodet?

0

Du kender det sikkert godt. Papirerne ligger og roder, post-its hænger rundt om computerskærmen, der ligger kuglepenne hist og her, og dine visitkort ligger i en bunke, som måske er blevet væltet lidt for mange gange.

Det er de færreste, der trives i rod, men alligevel er det hverdagen for rigtige mange. Og selvom du måske godt ved, at det ikke tager sig helt vildt godt ud, når dit skrivebord roder, så får du måske ikke rigtig gjort noget ved det.

Men gør dig selv den tjeneste at bruge et par minutter hver dag på at få orden i sagerne. Til dine papirer kan du med fordel anskaffe dig en brevbakke eller lignende, til kuglepenne og blyanter kan du bruge et smart krus, og til dine visitkort kan du anvende en visitkortholder.

Et ryddeligt bord udviser god ordenssans

Et ryddeligt bord kommer ikke kun dig selv til gode, men også dine kolleger og eventuelle kunder kan nyde godt af det. Har du et ryddeligt skrivebord, viser du overskud og ordenssans, og det smitter af på dine omgivelser.

Det er i virkeligheden helt små ting, der skal til, og når først du har de rette remedier, så er det nemt som en leg at rydde op sidst på dagen. Alle de vigtige papirer ryger i brevbakken, og dine visitkort kan ligge trygt i deres visitkortholder uden at ryge på gulvet. Det gør det nemt for dig at have et overblik over dine ting, og dine eventuelle kunder kan nemt tage et kort fra dig, uden at der er risiko for, at resten ender på gulvet.

Så brug et par minutter hver dag på at komme rodet til livs. Det vil du helt sikkert ikke fortryde, og du behøves ikke længere lede efter dine ting mellem stakke af papirer og bunker af noter, hvis du sørger for, at der er en smule orden i tingene.

Share.

About Author

Leave A Reply