Mange muligheder med mobilpakke fra Plenti

0

Vi har den med os overalt. Mobilen. Så vi kan foretage vigtige opkald til vores nærmeste, sende en underholdende SMS til naboen eller fordrive tiden med facebook og diverse internetsider, når vi rejser med offentlig transport. Uanset hvad du bruger telefonen til lige nu, er det nødvendigt med et mobilabonnement, som passer til dine ønsker og behov. Og når det helt rette abonnement skal findes, er der mange ting, som du skal tage stilling til. Hvor meget vil du tale? Hvor mange SMS’er skal der sendes? Og hvor længe er du på internettet? Det kan være svært at vælge…

…men det behøver det slet ikke at være. Plenti gør det ganske enkelt og frit for dig. Det danske mobilselskab giver dig nemlig fri tale, fri SMS, fri MMS og fri data på mobilen. Slip for at fare vild i junglen af mobilabonnementer. Hos Plenti får du ét abonnement med alt det, du skal bruge til din mobil. Et mobilabonnement fra Plenti er uden bekymringer og uden høje priser. Selvom Plenti er Danmarks eneste mobilselskab med fri data på mobilen, så skal det ikke være dyrt at have fuld fart på hastigheden med 4G.

Det behøver heller ikke være noget stort nummer at skulle skifte abonnement. Plenti kan uden besvær flytte dit nuværende mobilnummer til dem, ligesom du ogå kan få et helt nyt nummer, hvis du har lyst til det. Mobilselskabets gode service gør også, at over 80.000 kunder allerede taler og skriver med Plenti. Læs mere om Plenti her, hvor du blandt andet også kan blive klogere på, hvorfor forbrugerne netop er så tilfredse med mobilpakken, der har alt inkluderet – og mere til!

 

Tivoli og tusindvis af lydbøger

Hos Plenti får du nemlig mere end blot et mobilabonnement. Når du ikke taler, skriver eller surfer, har du mulighed for at tilføje underholdning til dit mobilabonnemt. Uanset om du er til e-bøger eller Ekstra Bladet, så får du det hele samlet på din telefon. Og der er noget for enhver smag, så alle kan blive underholdt. Du får blandet andet tusindvis af medrivende lyd- og e-bøger inden for alle genrer, så du frit kan læse og lytte til spændende fortællinger.

Med et udvidet mobilabonnement kan du endda komme en tur i Tivoli i København eller Tivoli Friheden i Aarhus lige så tit, du vil. Foruden fri tale og fri data, får du altså også fri forlystelse og fri fredagsrock med i dit mobilabonnement. Endeligt får du fri adgang til en masse foretrukne magasiner på din mobil, ligesom du kan være helt opdateret med ekslusive nyheder fra Ekstra Bladet og Berlingske.

Hvis du derudover også vil holde ekstra fri på ferien, fås et Plenti-abonnement naturligvis også med udlandstelefoni. Du får altså et internationalt abonnement med EU-data, så du helt uden bekymringer kan bruge din mobil i udlandet. Med et mobilabonnement fra Plenti får du alt, du har brug for.

Share.

About Author

Leave A Reply