Gode råd til at din hund finder sikkert hjem

0

Hunden er menneskets bedste ven. Derfor har vi svært ved at tolerere, hvis der sker den noget, eller den løber hjemmefra. Måske sker det af og til, at din hund hopper over hegnet og løber væk, eller hvis du har hunden fri på en gåtur, så kan den også smutte fra dig. Men det problem kan du få løst.

Med en GPS-tracker eller en hunde-GPS kan du holde hunden i en ”usynlig” snor. Den fungerer nemlig som et sporingsværktøj, som kan finde frem til hunden.

Find din hund med en hunde-GPS

En hunde-GPS er det samme som en GPS-tracker til hunde. Denne bliver placeret på din hunds halsbånd. Du har mulighed for at ringe eller SMS’e til hunde-GPS’en, hvor du kort efter vil få en SMS indeholdende et link til Google Maps. Med linket kan du se din hunds placering. Du kan også benytte en app eller anden digital platform, hvor du kan få besked om placering på dit kæledyr.

For at spore hunden, skal du placere et SIM-kort i trackeren. Så er der kommunikation mellem din valgte enhed og hunden.

Det kan sporingen af hunden

En GPS-tracker til din hund har forskellige funktioner:

  • Live sporing: Du kan ringe eller SMS’e til GPS-trackeren, hvor du hurtigt vil få et svar på en valgt digital enhed om din hunds placering.
  • Historisk sporing: Gennem en app eller en browser baseret platform, kan du se, hvor hunden har været over tid. Du kan indstille trackeren til at opdatere eksempelvis hvert kvarter, og så kan du se bevægelsesmønstre for hundens positioner. Altså du kan se hundens rute.
  • Bestem område: Hvis din GPS-tracker er indstillet til et bestemt område, som du ønsker, hunden må være indenfor, kan du få besked, hvis hunden er uden for dette. På den både gør du plads til at hunden kan få frihed, men stadig inden for en vis grænse, så du har overblikket.
  • Aflytning: Du kan ringe til trackeren via aflytning på mange GPS-trackere. Og så kan du høre, hvad der foregår omkring din hund.

Vær opmærksom på at en GPS-tracker til din hund skal oplades hver 7.-10. dag ca. Det gøres via et USB-stik.

Share.

About Author

Leave A Reply