3 tegn på at det er på tide at få ny telefon

0

Mange danskere er dagligt afhængige af deres telefoner, og der bliver solgt utallige nye smartphones hver eneste dag. Har du en gammel slidt en af slagsen, og kan du ikke helt finde ud af, om det er på tide at udskifte den eller ej, bør du læse med her.

 

1. Batteriet holder ikke mere end et par timer …

… og du er konstant afhængig af din oplader, en powerbank og en stikkontakt. Ældre telefoner har tendens til ikke at holde strøm særligt længe af gangen, og det kan være rigtigt irriterende.

 

2. Der er ikke længere plads til eller mulighed for at opdatere telefonen …

… så du må endnu engang slette apps for at få plads til det mest nødvendige. Det kræver plads på en telefon at opdatere den, og på telefoner af lidt ældre dato er der typisk ikke så meget lagerplads. Det betyder, at telefonen på et tidspunkt vil løbe tør for plads, og at det ikke længere er muligt at hente og installere den nyeste opdatering til systemet.

 

3. Du kan ikke længere se, hvad der står på skærmen …

… fordi den er så slidt, ridset eller smadret. Skærmen på en smartphone er ofte meget sart og udsat, og er typisk det første, der går i stykker på en telefon. Man kan til dels leve med en ridset eller lidt knust skærm, men på et tidspunkt vil det være umuligt at se, hvad der står på skærmen, og så er det altså på tide at få gjort noget ved det – enten i form af en udskiftning af telefonen, eller ved at få telefonen repareret. Hvis skærmen er det eneste, der er noget galt med, kan denne let udskiftes, så telefonen virker så god som ny. Tjek iPhone reparation i Hvidovre, hvis du trænger til at få skiftet skærmen på din telefon, eller hvis der blot skal en kærlig hånd til, før din telefon igen virker optimalt.

Share.

About Author

Leave A Reply