Sådan vælger du den rigtige dobbeltseng

0

Ligesom vi bruger en stor del af livet i sengen, nærmere bestemt en tredjedel, bør vi også bruge god tid på at vælge den helt rigtige seng. Der findes nemlig mange forskellige muligheder, når du skal investere i en ny dobbeltseng. Her kommer lidt forskellige faktorerne, som kan spille ind.

 

Sengens størrelse

Det første, du skal overveje, når du kigger på en ny dobbeltseng, er, hvor stor sengen skal være. De mest normale størrelser inden for dobbeltsenge er 160×200, 180×200, og er du ekstra høj, 180×210. Hvilken størrelse seng du går efter, er en smagssag. Det er dog værd at overveje, hvor stort dit soveværelse er, om der skal sove en eller to i sengen, og om du har behov for en ekstra lang seng.

 

Hvilken slags dobbeltseng?

Skal du vælge en helt almindelig seng, en kontinentalseng eller måske en elevationsseng? Igen handler det om dine behov. Hvis du døjer med diverse skavanker, kan en elevationsseng være gavnlig, da du kan indstille den, så du ligger bedst muligt. Men en elevationsseng er også dyr, og her kan en almindelig seng eller en kontinental seng måske gøre det for dig.

 

Madrastype

Der findes en masse forskellige madrastyper med forskellig hårdhed og fjedre. Her har din vægt meget at sige, da den afgør hvilken fjedretype og hårdhed, der er mest optimal. Også her er der forskel på om sengen er til en eller to personer. Skal i sove to personer i sengen, er det en god ide at vælge en seng med plads til to madrasser. På den måde kan I have hver jeres madras, som passer bedst til jer hver især. Madrassen er nemlig afgørende for komfortniveauet, og en forkert madras kan resulterer i dårlig søvn og øm ryg.

Altså er der meget at overveje, når du skal have en ny dobbeltseng. Du kan læse mere om dobbeltsenge hos Sleepzone.

Share.

About Author

Leave A Reply