Pak en god kuffert og bliv klar til ferien

0

Du kender det helt sikkert. Du har smidt alt dit tøj, håndklæder, toiletsager og sko ned i kufferten, og alt er bare klar til afgang. Der er bare lige ét problem. Kufferten kan ikke lukkes. Pladsmangel er ofte et problem, når man pakker. Vil du undgå besværet, kan du læse med her og få et par tips til, hvad der kan gøre det nemmere, så du kan blive klar til ferien.

 

5 pakketips

  1. Pak kun det essentielle! Husk også gerne at efterlade lidt ekstra plads i kufferten, så du kan shoppe på ferien.
  2. Pak de største ting nederst. Sko, toilettaske og andet kan med fordel ligge i bunden, da dette vil spare plads.
  3. Rul dit tøj sammen, så det kan fylde de små ekstra rum mellem dine andre ting ud.
  4. Tag det tøj, der fylder mest, på når du rejser. Du har alligevel mere brug for striktrøjen eller jakken på vej til lufthavnen, og den fylder mindre på kroppen end i din kuffert.
  5. Læg toiletsager og sko i plastikposer. På den måde bliver dit tøj ikke beskidt af dine sko, og du undgår en katastrofe, hvis dine cremer eller hårprodukter lækker eller eksploderer undervejs.

 

Undgå stress

Det vigtigste, når du skal på ferie, ud over en velpakket kuffert, er at undgå stress. Så inden du får styr på kufferten, er der en række andre basale ting, der skal være under kontrol.

 

Sørg for at book hotel og fly i god tid, så I er sikre på en god rejse til lave priser. I kan med fordel undersøge markedet for de danske rejsebureauer. Tag jer god tid og hyg jer med at lede rundt efter de bedste rejser til de bedste priser.

Share.

About Author

Leave A Reply