4 veje til at få et rent og moderne hjem

0

Et hjem gør sig altid pænere ud, når det står rent og opryddet og med nemme tricks i ærmet og lidt andre vaner, kan du komme nullermændene og bunkerne af rod og vasketøj til livs. Nedenfor finder du 4 tips til, hvordan du nemt og enkelt kan omdanne dit hjem til et rent og pænt hjem.

Sådan får du et pænt og rent hjem

Som hovedregel bør du gøre lidt hver dag fremfor at udskyde den store rengøring, oprydning og andre praktiske gøremål til sidst på ugen, hvor det hele kan virke uoverskueligt. Du får her 4 måder til at holde dit hjem rent og flot løbende, så boligen, stort set hver dag, ser indbydende og pæn ud.

Sengen
I døgnet bruger du ca. 6-8 timer hver dag på at sove og varme dig under dynen, og som god vane bør du huske at lufte ud i dit soveværelse hver dag i 10 minutter for at få frisk luft ind, og dynen kan blive afkølet.

Dernæst bør du redde din seng hver dag, da det både ser pænere ud og er mere indbydende at lægge sig i igen om aftenen. For et ekstra pænt hjem kan du smide et flot sengetæppe over, så det synes mindre rodet.

Støvsugeren
En støvsuger kan ikke kun bruges til at fjerne nullermænd og hår fra gulvet. De fleste støvsugere har et ekstra hoved med en børste forenden, der er oplagt at anvende, hvis gardinerne, sofabordet eller panelerne trænger til en tur. Det sparer dig får at løbe rundt med en våd klud og støve af, og dermed kan du springe den store tur over en gang imellem og blot tørre over, hvis der er noget, som klister på bordet eller gulvet.

Opbevaring
Opbevaring er med til at fjerne alt det synlige, som ikke bruges hver dag og som hurtigt kan få hjemmet til at se rodet ud. Kasser, kurve, skabe, reoler. Anvend dem til opbevaring, men prøv at udnyt dem som en bevidst del af indretningen.

Oprydning
Gør det til en vane at rydde op inden du går i seng. På den måde starter man på en frisk hver morgen, og hjemmet ser fint ud og klar til nye gøremål. Fold tæppet sammen på sofaen, bank pyntepuderne, fjern service fra sofabordet og smid det brugte tøj i vaskekurven. Det giver en indre ro at falde i søvn til og ikke mindst at stå op til.

Shop alt til det moderne hjem online

Spændende ting til det moderne hjem, er hvad Dubuy.dk har af slogan. Gå på opdagelse i deres webshop fyldt med lækkert og inspirerende sager til boligindretningen.
Hvad end man er nybegynder i indretning eller man er den mere garvede indretningsentusiast, har Dubuy noget for enhver smag og stil. Du finder et bredt sortiment af up-coming klassikere, kendte designere og nyheder, der med sine lidt skæve og sjove stil gør det spændende at shoppe boligindretning.

Du får dag-til-dag levering (ved bestillinger inden kl. 15) og gratis fragt ved køb for minimum 600 kr.

På Dubuy.dk finder du også gaveidéer, der er delt op i kategorier således, at det er gjort nemt for den enkelte at finde noget til ethvert budget og gaveanledning.

Share.

About Author

Leave A Reply