Sådan giver du dit hjem et friskt pust ved hjælp af plakater

0

Hvis tilværelsen eller hjemmet er blevet lidt kedeligt eller ensformigt, kan det gøre en kæmpe forskel at lave små forandringer i forskellige rum. Ingen siger af forandring behøver at være stort eller dyrt, små forandringer kan gøre ligeså meget. Derfor får du 3 råd til at pynte hjemmet med plakater.

Farver er vigtigt

For at få lidt liv ind i hjemmet igen, skal der nogle farver til. Farver gør bare en kæmpe forskel, og man bliver automatisk også lidt gladere når man kigger på farver. På Minida.dk har de et stort udvalg af diverse plakater, i forskellige størrelser, så man har rig mulighed for at finde de plakater som, passer perfekt til hjemmet. Hvis man har en bar væg i enten stue eller soveværelse, kan man med fordel anskaffe sig nogle store plakater, så man kan få udnyttet den vægplads med noget kunst. Man kan indramme plakaterne hvis man har lyst, men de kan sagtens holde selvom de hænger uden. Dog er det vigtigt at farverne hænger sammen, så det ikke giver et kaotisk eller uorganiseret look.

Plakater til børn

Udover plakater med mange forskellige motiver og farver, har Minida.dk også et udvalg af plakater til børn. Du kan sætte dig med børnene, så de kan udpege de plakater som de godt kan lide. De børneplakater de har, er i ligeså god kvalitet som de andre, så de kan også sagtens hænge uden ramme. Dog kunne plakaterne danne grundlag for en hyggedag, hvis man vælger at anskaffe nogle rammer, kan børnene få lov til at male dem, så de bliver sjove og farverige, så de passer til et børneværelse. Børnene vil helt sikkert sætte pris på at være en del af processen. Minida.dk har plakater som børnene vil elske.

Rød tråd

Det vigtigste når det kommer til plakater uden for børneværelser og soveværelse, er at der er en rød tråd. De plakater man vælger, skal gerne hænge sammen, så de ikke afviger for meget. I nogle tilfælde kan mange forskellige motiver se lidt mærkeligt ud, men det vigtigste er nu farverne. Hvis der er en masse forskellige farver som slet ikke fungerer sammen, har man ikke lyst til at kigge på væggen, da det forstyrrer øjnene. De steder hvor plakaterne er meget øjnefaldende er det vigtigt at farverne ikke afviger for meget, og hvis de gør skal de komplimentere hinanden, eller hænges op i en ordentlig orden, så farven bliver båret ordenligt videre. Hvis man ved hvordan de skal hænges kan man godt have flere farver, det handler bare om at kategorisere dem. De farver som minder om hinanden skal hænge sammen, så der kommer en flydende overgang mellem farverne. Måske man kunne efterligne en regnbue med plakater?

Share.

About Author

Comments are closed.