Sådan vælger du den rigtige gardintype

0

Når du skal vælge gardintype til dit hjem, så er der mange forskellige typer, som man kan vælge imellem. Listen er lang og der er stor forskel på de forskellige typer. Det er derfor vigtigt, at du får et godt overblik over, hvad du kan vælge og finder ud af, hvad du egentlig bedst selv kan lide. Gardintyperne favner meget bredt og går helt fra de meget mørke mørklægningsgardiner til lyse plissegardiner og alt derimellem. Det kan dog være svært at få en god idé om, hvad man helst selv vil have, så her er et par gode råd.

Farvevalget til dit hus

Når man skal vælge farven, som de nye gardiner skal have, så skal man have mange ting in mente. Det handler om at finde noget, som både er smukt når det ikke er foran vinduerne og når det er. Typen af gardin kommer til at betyde meget for, om farven spiller ind i udtrykket når gardinerne ikke er i brug, men det er dog, uanset hvad, vigtigt at få en god fornemmelse af, hvilke farver der ville passe ind i hjemmet. Det er svært at vejlede omkring, men man går aldrig galt i byen med en nedtonet farve, der måske ikke er så frembrusende.

Design og gardintype

Der er et utal af forskellige gardintyper. Det spænder over alt fra tunge stykker stof, der skal hænges på en krog midt imellem vinduerne helt til de små fine plissegardiner og rullegardiner. Et gardin som er meget populært, er plissegardinet, fordi det giver både et moderne præg, men også en stilrenhed, som man ikke finder andre steder. Læs mere om plissegardiner her og overvej, om det er noget for dig eller om du skal have noget helt andet. Her kan du få hjælp i Århus og omegn, så tøv ikke med at få fat i en professionel.

Share.

About Author

Comments are closed.