Spiseguide: Autentisk tapas i København

0

I København findes der efterhånden et spisested, en café eller en restaurant på hvert et gadehjørne, og madmulighederne er efterhånden mere multikulturelle end befolkningen. Rundt om i hovedstadens gader finder du mad fra Mexico, Indien, Tyrkiet, Kina, USA, Spanien og flæskestegssandwich fra det traditionelle danske køkken. Her i vintermørket behøver du altså ikke rejse langt for at få oplevelsen af at være mere eksotiske steder – selvom det blot er for et par timer. Du skal blot være sikker på at vælge en af de mere autentiske restauranter.

 

Spanien er rykket tættere på Danmark

Det skønne spanske køkken serveret på klassisk vis med mange små retter er de seneste år blevet utrolig populært blandt danskerne. Vi nyder små bider af jamón serrano, gambas al ajillo, batatas bravis, albondigas da salsa og meget mere. Mange os tror måske, at vi er nødt til at rejse helt til Spanien for at få de helt store kulinariske oplevelser. Men sørger du blot for at finde en ordenligt autentisk tapas restaurant, kan du sagtens få den spanske oplevelse midt i København.

 

Find en tapas restaurant, som sørger for at skabe en enestående og autentisk oplevelse. På Tapashuset i København har de Spanien i årerne, og de nægter at gå på kompromis med kvalitet og service. Med de bedste råvarer og med medarbejdere, der er passionerede for det spanske koncept, er Spanien pludselig rykket tættere på Danmark.

 

Spis ude eller hjemme

Med autentisk tapas fra Tapashuset, kan Spanien også rykke helt hjem i stuerne. Nu er du fri for selv at stå og svede i køkkenet med de mange spanske retter. Tag maden med hjem og giv dine gæster følelsen af at sidde på en tapasbar midt i Barcelona eller Madrid. Du kan selvfølgelig også nyde maden i restauranten og for en lille stund gemme dig væk fra den danske efterårskulde.

Share.

About Author

Leave A Reply