Her skal du spise din sushi

0

Der findes i dag et væld af forskellige spisesteder i Danmark, hvor du kan indtage og nyde din sushi eller i stedet vælge at tage det med hjem som take-away. Der kommer kun flere sushiudbydere med tiden, og konkurrencen vokser. Derfor handler det også om at gøre sig bemærkelsesværdig og servere noget fisk, der både smager- og ser delikat ud. ”Halvgammel” og tør fisk er noget vi både kan få ondt i maverne af og samtidig smager det heller ikke en brøkdel lige så godt, som hvis fisken er helt frisk, silkeblød og lækker. Der findes de spisesteder, hvor du kan vælge mellem mange forskellige retter heriblandt sushi og spise ”All you can eat”, og så findes der de steder, hvor du kommer ind og bestiller udvalgte sushistykker, hvor den først bliver tilberedt og anrettet efterfølgende. Disse to kontraster spiller op i mod hinanden, når vi som danskere skal vælge mellem måden vi vil have vores sushi på. De fleste betaler gerne lidt ekstra for at få den serveret nylavet ved specifikke sushisteder som eksempelvis Sushimania, og så er der de familier, hvor ét familiemedlem er glad for den rå fisk, og de andre hellere ønsker forårsruller og nudler. Der skal være noget for en hver smag, og derfor er det godt at der findes forskellige sushiudbydere.

Stort udvalg til sultne maver

Der findes mange forskellige restauranter landet over, der tilbyder et vælg af små kinesiske og japanske retter. Mongolian BBQ, forårsruller, nudler, børneretter, sushi. Du kan være sikker på at finde noget, som du kan lide på de mange forskellige asiatiske spisesteder i Danmark. Udvalget er stort, og til en pris vi kan lide. Samtidig skal man være klar over, at fisken ikke er at sammenligne på samme måde som ved de små sushisteder, hvor de står og laver det, så snart du bestiller det. Ikke at fisken er dårlig for den sags skyld, men prisen og kvaliteten hænger jo oftest sammen, og det skal man have i mente, når man vælger ”All you can eat” konceptet på de asiatiske restauranter. Er man sulten, og vil man bare spise sushi til maven ikke kan mere, kan det helt klart være et oplagt valg at tage hen på den nærmeste kineser restaurant.

Sushi: Less is more

Sushimania er én ud af de mange sushiudbydere, der findes på verdensplan. Her kan du komme ind og vælge udvalgte stykker af din favoritsushi og tage med hjem. Der er også mulighed for at nyde den i deres lille spiseafdeling. Én god ting ved Sushimania er også, at de har fokus på madspild, og derfor pakker de hver aften, inden lukketid, hvis der er sushi tilbage i disken, de overflødige sushistykker ned i små madbokse, som man som kunde har mulighed for at komme og købe for 100 kr. Boksen har en værdi af 200 kr.

Kender du Wabiwabi? Ellers er der god grund til at læse videre. Wabiwabi er nemlig stedet, hvor du kan få farverigt og godt tilberedt sushi med en moderne finish. Både øjne og smagsløg bliver forkælet, når du bestiller sushi med ”wabistyle”. Et udtryk de selv har fundet på, og som de definerer ”lækkert, friskt og farverigt sushi”. Wabiwabi tilbyder også sushi med firmaordning, eller du kan komme ind og lære at lave din egen sushi fra bunden. Et godt koncept vi klart vil anbefale. Ønsker du at læse mere omkring WabiWabi, kan du læse mere om deres restaurant med sushi Hundige.

Share.

About Author

Leave A Reply