Tag din næste skiferie med vennerne i Østrig

0

Det er altid sjovt at komme afsted og ud på ski, men det er endnu sjovere, hvis man gør det med sine gode kammerater. Der er intet bedre end at være en flok fyre afsted, som om dagen kan more sig fuldt ud på skiene og om aftenen kan nyde lidt for mange øl. Det er en spændende og aktiv ferie frem for blot at tage på charterferie, hvor man bare ligger og slapper af hele dagen uden egentlig at foretage sig noget. Her kan man være aktive sammen og lave noget sjovt, samtidig med at der kommer lidt druk ind over, så man kan have en helt igennem festlig ferie. Hvis i overvejer at tage en herreskitur i år, så kan i se mere her.

En skiferie er altså ikke kun noget, man gør med familien, og det er enormt egnet til en herretur. Mænd elsker for det meste at være lidt aktive, så det er den perfekte blanding af afslapning om aften med en god øl og sport om dagen. Det behøves selvfølgelig heller ikke gå ud på druk om aftenen, og man kan sagtens nøjes med en god middag og nyde de smukke omgivelser man er i før, man går til køjs, så man er frisk til at stå på ski næste morgen. Man kan helt selv bestemme, hvordan man vil nyde sin skiferie, og det vigtigste er, at man alle har det sjovt sammen.

 

Top 3 skisteder i Østrig når man er på herretur

Østrig er en oplagt destination, når man skal på skiferie, men der er selvfølgelig mange områder i Østrig, hvor man kan stå på ski. Når man skal på herretur, kan det være en god idé at undersøge, hvilke steder der egner sig bedst. Der er for eksempel nogle skisteder, som er mere egnede for familier, mens der er andre, som er oplagte til en herretur. Derfor kommer der her en liste over 3 perfekte skisteder til en herretur:

  1. Det her er helt sikkert toppen af poppen, hvis man skal finde det perfekte sted til en herreskitur. Der er 235 piste kilometer, og 190 af dem er udelukkende røde og sorte, så der er mulighed for virkelig at udfordre sig selv og komme ud på se sværere baner. Man kan derfor virkelig få lov til at udfordre hinanden og få en vild skitur. Udover det så er der ikke blot afterski et sted, men en hel gade, som er dedikeret til festlighederne, som både er åbent lige efter ski men også aftenen lang.
  2. Anton. Her kan du finde nogle fantastiske off-pist områder, hvis i vil udfordre jer selv og prøve noget lidt vildere. Der er mange gode og udfordrende pister og rig mulighed for Afterski.
  3. Saalbach-Hinterglemm. Her er der noget til alle, hvad end man vil prøve de svære eller mindre udfordrende baner. Derudover så er der masser af festlige barer og oplyste kælkebaner, som man kan have det sjovt med om eftermiddagen.
Share.

About Author

Leave A Reply