Trænger du til en ny sommergaderobe?

0

Sommeren er for alvor over os, det betyder massere af sol og høje temperaturer. For garderobens vedkommende betyder det, at de varme sweatre, halstørklæder og lange bukser skal pakkes væk, og frem skal sommertøjet. De sidste mange somre i Danmark har ikke været noget at prale over, og derfor kan din sommergarderobe måske også trænge til fornyelse. Det er der heldigvis råd for med Moves by minimum, som hurtigt er blevet en kæmpe succes i diverse butikker og webshops.

Hvad er Moves by minimum?

Med Moves by minimum er du sikret en lækker og stilfuld garderobe. Moves by minimum er et nyt sub-brand til mærket minimum. Mærket er et high-street mærke, der så dagens lys i februar 2015. Moves tilstræber at skabe tøj til den kvindelige fashionista, som både er med på moden men også prisbevidst og på udgik efter sæsonen must-haves.

Moves leverer såkaldt fast fashion med fire hovedkollektioner og fire mellemkollektioner, igen med fokusset på tidens trend, til priser der er til at betale. Derved kan du med Moves forvente styles til alle sæsoner med deres mange opdaterede kollektioner.

Til hverdag og til fest

Hvad enten sommergarderoben skal opdateres med pænt hverdagstøj eller med tøj til festen, har Moves by minimum et bredt udvalg. Alt sammen stilrent og i overensstemmelse med sæsonens trends. Moves har alt fra flotte glimmerkjoler, stilede nederdele, mønstrede skjorter og smukke prints. Mix og match de forskellige styles, og skab derigennem din personlige stil.

Kort sagt er Moves by minimum et mærke af god kvalitet, ordentlig pasform, prisvenligt og med sans for sæsonen trends og musthaves. Bliv fristet af de mange lækre styles på https://www.noellafashion.dk/da/brands/moves-by-minimum, og modtag din nye garderobe, samt vær klar til sommerdage på cafe med veninderne eller den næste bytur indenfor en til to dage.

Kvaliteten i højsæde

For Moves by minimum er kvaliteten en vigtig faktor, og du kan roligt shoppe løs og forvente lækre produkter i ordentlig kvalitet. Derudover går de også meget op i pasformen, hvilket betyder, at du blot kan bestille i din sædvanelige størrelse og samtidig være helt tryg ved, at tøjet sidder, som det skal.

Share.

About Author

Leave A Reply