Står du og mangler hjælp til erhvervslejeret?

0

Når det kommer til erhvervslejeret, kan lovgivningen godt være noget kompliceret. Derfor er det vigtigt, og kan ofte betale sig, at søge rådgivning hos kompetente og erfarne firmaer.

Mange virksomheder i Danmark bliver drevet i lejede erhvervslokaler, og derfor kan erhvervslejekontrakten have afgørende betydning for din virksomhed. Derfor er det værd at bruge tid på at få forhandlet en ordentlig erhvervslejekontrakt, så den både tager højde for din virksomheds situation nu og den fremtidige udvikling.

Erhvervslejeretten omhandler leje af lokaler der benyttes til alt andet end beboelse. I modsætning til den almindelige lejelovgivning, er der i erhvervslejeloven et stort omfang af aftalefrihed, hvorfor det ofte er både i lejers og udlejers interesse, at modtage rådgivning fra et erfarent advokatfirma.

 

Når man udarbejder en kontrakt om udlejning af erhvervsejendomme, er det vigtigt, at kontrakten er så grundig som muligt. Dette er bl.a. vigtigt for lejeren, så der ikke opstår overraskelser senere i forløbet, som ikke er nævnt i kontrakten. Det har ydermere også stor betydning for udlejeren, for at opretholde et godt og professionelt forhold til sine lejere.

 

Hjælp fra et professionelt advokatfirma sikrer dig den mest optimale kontrakt

Det kan være svært at overskue hele processen selv, når du skal indgå en erhvervslejekontrakt.

Hvis du skal indgå en aftale om leje af en erhvervsejendom, er det ofte begge parters (lejer og udlejer) interesse samt det juridiske aspekt, som er de vigtigste ting, når man skal udarbejde en erhvervslejekontrakt.

Derfor er det yderst attraktivt at søge rådgivning hos specialister inden for dette område.

CLEMENS advokatpartnerselskab, som har kontor i Aarhus C, er yderst kvalificerede inden for erhvervsret og dermed også erhvervslejeret.

De kan bl.a. rådgive dig om:

  • Udarbejdelse og forhandlinger i forbindelse med erhvervslejekontrakter
  • Forhandling i forbindelse med afståelse
  • Sager angående lejeforhøjelse og -nedsættelse
  • Opsigelse af lejemål og fraflytning

 

Så står du og mangler hjælp til erhvervslejeret, kan de besvare alle de mulige spørgsmål du måtte have, hvis du er ved at skulle indgå en erhvervslejekontrakt.

På denne måde bliver begge parters interesser, samt de forskellige forhold, bedst mulig varetaget. Samtidig sikrer det også, at den færdige kontrakt bliver udarbejdet juridisk korrekt.

Share.

About Author

Leave A Reply