Undgå de typiske fejl – sådan får du et flot og velrenoveret badeværelse

0

Står badeværelset for skud, og er det tid til at lave nogle finjusteringer eller måske en større renovering, så læs med her. Der er mange veje til dumme byggefejl, og der er flere ting, som er værd at overveje, inden man går i krig med renoveringen eller make-overen.

Find den røde tråd

Du opnår det bedste resultat og helhedsudtryk, hvis du forinden finder den indretningsstil, som badeværelset skal bygges op omkring. Her skal du finde ud af, om du ønsker en eller to håndvaske, om toilettet skal være stående eller svævende fra gulvet. Om du ønsker badekar eller brusekabine.
Når du skal finde stilen til dit nye badeværelse, bør du gøre dig overvejelser om både funktionalitet og enkelhed. Herved er du garanteret et badeværelse, du bliver glad for i mange år.

Tænk langsigtet og besparende

Når du skal tilbygge eller renovere er det en rigtig god idé at tænke langsigtet, så man får længst muligt glæde af sin renovering, og samtidig gør det heller ikke skidt at tænke økonomisk i forhold til besparende løsninger. Ved at vælge vandbesparende badeværelsesløsninger, vil du mærke en ændring på din regning på det årlige vandforbrug.

Vær på den sikre side med en forsikring

Der skal opstå mange fejl og skader under en renovering, og derfor er det en god idé at tegne en forsikring, der vil dække de eventuelle skader og fejl, der måtte opstå. Tegn derfor en risk- eller entrepriseforsikring gennem dit eget forsikringsselskab og gå i gang med renoveringsprojektet med ro i maven.

Få kyndig byggerådgivning

Undgå spildtid, når du skal renovere, og få en byggesagkyndig med ind over din renoveringsopgave. Det er en god idé, særligt når der er håndværkere involveret. En byggeleder kender til hele den proces, der foregår under en renovering og har forstand på at styre arbejdet fra første ”spadestik” til sidste hånd på værket. Han går også tingene igennem til sidst og kvalitetstjekker arbejdet. På den måde opnår du en sikkerhed, og det kan i sidste ende godt betale sig.

Share.

About Author

Leave A Reply