Det vildeste legetøj til børn i år

0

Som med alt andet skifter moden for legetøj hurtigt. Dine børn har sikkert helt styr på, hvad der er in lige nu, men har du også? Hvis du vil være på forkant med årets fødselsdagsgaver og sommerens helt store trends, skal du se med her.

El-motorcykel

Ligesom el-biler har været populære i nogle år, er el-motorcykler også på vej frem. En el-motorcykel er et stykke legetøj, der uden tvivl vil vække begejstring hos børnene – og ikke mindst misundelse ved de andre børn. El-motorcykler kan ofte fås til en meget fornuftig pris, og de kan bruges af børnene i flere år. Det er begrænset, hvad en el-motorcykel bruger i strøm, så den kan ofte være en ganske fornuftig investering.

En el-motorcykel kan fås i et hav af forskellige farver og designs, så det er helt op til jer, hvad I ønsker. Motorcyklerne fås både med to og tre hjul, så I kan vælge den, der passer til jeres barns motorik.

Du kan for eksempel finde el-motorcykler her.

Bordtennisbord

Et bordtennisbord er en sand legetøjsklassiker, og de går aldrig af mode. Bordtennis kan spilles med alt fra 1-20 spillere, så her er virkelig et spil til enhver anledning. En stor bonus ved et bordtennisbord er, at det giver god motion, så børnene får rørt sig. Til gengæld fylder bordet lidt mere end almindeligt legetøj.

I kan dog også vælge at købe bat og bolde, og så bruge et almindeligt bord som underlag. På den måde kan sværhedsgraden også nemt justeres. Det er især praktisk, hvis børnene er små – og måske næsten ikke kan nå over det almindelige bord.

Droner

Hvis 2018 skal være ekstra vildt, skal I overveje en drone. Droner er en enorm succes verden over, og selv fotografer og influencers har fået øjnene op for dronernes muligheder. Man kan enten bare flyve med dronen som med et fjernstyret fly (bare meget federe!), eller man kan for eksempel spænde et kamera på og filme verden oppefra. Det kan være en rigtig interessant måde for børnene at lære noget om fotografi og teknik på, samtidig med at de træner deres motorik og opfattelse af rum.

Derudover er det bestemt ikke skidt at have lidt erfaring med elektronik, når børnene senere skal have natur og teknik eller fysik i skolen. Dronen kan måske endda grundlægge en interesse for robotter, som spås meget stor succes i de kommende år.

Share.

About Author

Leave A Reply