Gør puttetiden nemmere

0

Noget af det, der spiller mest ind for vores velvære, er vores søvn. Det gælder voksne som børn. Specielt når børn er helt små, har de brug meget og god søvn. Det er dog ikke alle børn, der er lige enige i det, så det kan nogle gange godt præsentere noget af en udfordring for forældrene. Med en babynest kan du give dig selv og dit barn de bedste forudsætninger for at kunne etablere et sundt søvnmønster, som vil gavne det hele livet igennem.

 

Rolige nætter

En babynest kan være med til at give dit barn roligere nætter, da det kan ligge trygt og omsluttet og på den måde finde fred og ro, til at kunne falde i søvn og blive i søvnen. Uanset om I samsover med jeres barn, eller om barnet sover i sin egen seng, så kan en babynest tilbyde den tryghed, som giver god søvn. Fordelen ved at bruge en babynest, når I samsover er, at barnet kan ligge helt trygt og sikkert mellem jer i sin ’rede’ og I behøver ikke at være bekymret for, om I kommer til at rulle hen over jeres barn, da siderne på den forhindrer dette. Sover barnet i sin egen seng, kan det også her tilbyde barnet en tryghed i og med, at det i stedet for at ligge alene under en dyne med langt til kanterne, kan få en følelse af at være tæt omsluttet og dermed også få en bedre søvn.

 

En babynest er lavet af en skumbund med en pudekant rundt om, som alt sammen er betrukket med blødt bomuld. Den har kraftige syninger, der gør det let at smide den i vaskemaskinen, når der er behov for det. Den findes i to forskellige prislejer, så alle har mulighed for at kunne vælge lige netop den babynest, der passer bedst til ens behov.

Share.

About Author

Leave A Reply