Gør julefrokosten til en mindeværdig én af slagsen

0

Der ikke så længe til. Efteråret har nu gjort sit indtog i det danske land, og snart skiftes årstiden ud med de koldere vintermåneder. Julemusikken er allerede begyndt at indfinde sig på gader og stræder, hvilket er med til at indikere, at højtiden er undervejs. Med til julen hører de fantastiske julefrokoster, som I allerede nu godt kan begynde at gøre jer nogle tanker omkring. Julefrokoster er med til at styrke de indbyrdes relationer, hvad end det gælder arbejdspladsen eller vennegruppen, så derfor er det vigtigt, at den sidder lige i skabet.

 

De rigtige rammer

Det er naturligvis vigtigt, at julefrokosten har så optimale omgivelser og rammer som overhovedet muligt. Rammerne er i øj grad medvirkende som stemningsskabende og de kan udgøre forskellen mellem en god og en fantastisk aften. Hvis I allerede nu begynder at afsøge mulighederne for de helt rette lokaler i de rette omgivelser, slipper I for at kæmpe med andre selskaber om dem. Et bud i denne henseende kunne evt. være Sundkroen – en hyggelig og rustik kro med udsigt til Kronborg Slot (så julet som det kan blive). Leder I efter lokaler til jeres julefrokost i Helsingør, kunne dette evt. være en mulighed.

 

Aftenens indhold?

Mad og drikke udgør som bekendt en stor del af fundamentet for en god julefrokost, så her bør der ikke spares på noget. Musik og dans er naturligvis to andre vigtige komponenter. Udover traktementet og dansanten kan I imidlertid også hæve niveauet ved at inkorporere forskellige aktiviteter, som alle kan være med på. Her kan I bl.a. overveje de mere klassiske selskabslege i form af temaer, konkurrencer, quizzer, pakkespil, mv., som I kan finde massevis af inspiration til på nettet. For at gøre aftenen ekstra speciel, kan I evt. afholde et awardshow, hvor folk skal afgive stemmer indenfor forskellige kategorier i løbet af året.

Share.

About Author

Leave A Reply