Find den helt rigtige gave til din mor på Mors dag

0

Hvert år er der tradition for, at vi fejrer vores skønne mødre på Mors Dag, som falder den anden søndag i maj. Mors Dag er en perfekt anledning til at forkæle din mor med en dejlig gave. Er du i tvivl om, hvad du skal give din mor på Mors Dag, har vi her samlet nogle forslag til dig.

Mors Dag blev opfundet i 1870 af den amerikanske forfatter og forkæmper for kvinderettigheder Julia Ward Howe. Hun ville gerne have en mærkedag, hvor ønsket om fred blev markeret. I 1929 kom Mors Dag til Danmark, og dagen bruges først og fremmest til at sige tak til vores mødre for deres hårde arbejde. Selvom vi i Danmark fejrer Mors Dag den anden søndag i maj, falder den på forskellige datoer i andre lande.

Selvom du måske ikke går så meget op i mærkedage, har du god grund til at fejre din mor på Mors Dag. Dagen er nemlig en god anledning til at påskønne din mor for alle de ting, hun har gjort for dig gennem årene. Vores mødre slider og slæber, for at vi skal have det godt, og det er værd at anerkende mindst én gang om året. Din mor vil uden tvivl blive utroligt glad for opmærksomheden. Selv hvis du bor for langt væk til at besøge din mor på Mors Dag, kan du vise at du tænker på hende, for eksempel ved at sende et kort, en buket blomster, eller ved at ringe til hende.

Gaveideer til Mors Dag

Mangler du inspiration til, hvad du skal give din mor i gave på Mors Dag, så er der masser af hjælp at hente hos blandt andet Kop & Kande. På deres hjemmeside har de samlet en lang række forslag til, hvad du kan glæde din mor med på hendes mærkedag. Kop & Kande har gaver i mange forskellige prisklasser, så uanset dit budget kan du finde en fin gave til din mor. Det populære Mors Dags hjerte fra Rosendahl fås i år i en 10-års jubilæumsudgave, og det elegante og smukke hjerte vil uden tvivl vække begejstring hos din mor.

En anden gaveidé er de flotte trædyr fra den legendariske Kay Bojesen. Uanset om din mor foretrækker hesten, hunden, eller måske turtelduerne, giver du med en Kay Bojesen-figur en tidløs og stilfuld gave, som kan pryde din mors hjem mange år frem. Det er desuden en sikker vinder at give din mor en flot vase i gave til Mors Dag. Hos Kop & Kande finder du et stort udvalg af netop vaser, og der er noget for enhver smag. Overvej eksempelvis den moderigtige Kähler Omaggio vase i perlemor, som fås i mange forskellige størrelser, for eksempel en stor udgave på 30,5 cm og en lille udgave på 12,5 cm.

Hvis du tidligere har givet din mor en vase i gave, kan det være en idé at give hende en smuk buket blomster næste gang, det er Mors Dag. Blomster er den perfekte løsning, hvis du ikke selv har mulighed for at glæde din mor med et besøg på Mors Dag. Du kan nemlig nemt og ukompliceret få leveret en buket blomster direkte til din mors adresse, eventuelt med en lille personlig hilsen. Landets mange blomsterhandlere tilbyder, ud over at levere blomster, også forskellige gavekurve med chokolade, vin, bamser og lignende. Du har derfor rig mulighed for at forkæle din mor med en betænksom gave.

Uanset hvad du vælger at give din mor, er det vigtigste, at du viser hende, hvor meget du holder af hende og værdsætter hende. Det vil glæde enhver mor at blive forkælet af sine børn på Mors Dag.

Share.

About Author

Leave A Reply