Safri i Afrika: Disse oplevelser er et besøg værd

0

Afrika byder på en lang liste af spændende oplevelser, når det kommer til safari, men det er umuligt at nå det hele. Derfor kan det være en god idé at lave en liste hjemmefra med de seværdigheder, man helst vil nå at se og samtidig prioritere, hvilke der er vigtigst at nå og opleve.
Vi hjælper dig på vej og har nedenfor fundet 3 ikoniske oplevelser til din næste safritur til Afrika.

Kenya: Masai Mara
Siger man Masai Mara, siger man samtidig safariens mekka. Her er der rig lejlighed for at se de enorme sletter med bløde græsområder beriget med zebraer, akacietræer og absolut det bedste inden for safari. Masai Mara reservatet rummer ikke mindre end en størrelse på 1.510 km2, hvor brølende løver og mangfoldige gnuer løber i flok tværs gennem parken.
Vil du opleve vildtvandring, er Masai Mara i Kenya stedet du skal til. Det er en kæmpe attraktion, der tiltrækkes af mange tusinde gæster hvert år og som kommer for at opleve fødsler blandt gnuer og den vilde vandring af zebraer med andre vilde rovdyr i hælene.

Namibia: Etosha
Vil du opleve klassisk safari, når det er aller bedst, skal du vende vejen forbi Etosha Nationalpark i Namibia. Her får du vildt dyreliv i private reservater. Foruden sorte, bemærkelsesværdige næsehorn og springbukke, der er de mest almindelige, større dyr du vil få øje på i parken, kan du derudover også få øje på vildtløbende zebraer og gnuer. Hele året rundt lever der et rigt fugleliv i Etosha. I de regnfulde perioder kan du opleve tusindvis af smukke flamingoer og vadefugle, men i den mere tørre periode er mængden af fugle færre.
Parken rummer et areal på ca. 23.000 km2, og befinder sig omkring 435 km nord for hovedstaden Windhoek.

Zimbabwe: Victoria Falls

I Zimbabwe får du landskaber for alle pengene med kig til højlandsplateau, spektakulære vandfald, kæmpe klipper, frodig bjergnatur og atmosfæriske byer med en afslappende stemning.
Skal du besøge Zimbabwe er Victoria Falls helt klart et besøg værd. Det 400 meter høje vandfald, der kan ses 20 km væk, er helt klart et besøg værdig.

Share.

About Author

Leave A Reply