Lån af penge på trods af RKI – er det overhovedet en mulighed?

0

Du kan finde mange långiver på nettet. Det er dog langt fra dem alle, der bevilger lån til RKI-registrerede. Hvis du står registreret som dårlig betaler i RKI eller lignende, så er dine muligheder for at låne penge også begrænset. Det bør dog understreges, at du fortsat har mulighed for at låne penge, men det er ikke nær så let, som hvis ikke du stod i RKI.

I langt de fleste tilfælde vil du dog opleve, at långiverne ikke ønsker at være med på idéen. Hvis du finder en långiver, der er villig til at låne dig penge, selvom du står i RKI, så vil det ofte være til en høj pris. Hvad det betyder er, at du er nødt til at være villig til at betale ekstra for dette. Hvis du har det fint med dette, så er det selvfølgeligt muligt for dig.

Overvej om det er en god idé at optage et RKI-lån

Inden du kaster dig ud i, at låne penge, selvom du står i RKI, så er det vigtigt, at du sørger for at gøre op med dig selv, om det er en god idé. Langt de fleste står i RKI, fordi de har gæld og ikke har styr på deres økonomi. Er det også tilfældet for dig, så er det vigtigt, at du tager det op til grundig overvejelse, om det er klogt af dig, at du optager mere gæld.

Der findes flere steder, hvor du kan få lov til at optage et kviklån trods RKI, men som der også er givet udtryk for herover, så er du nødt til at være opmærksom på, at det koster dig mere end et alm. lån. Det er i forvejen ikke billigt at låne penge på nettet, så derfor skal du også være klar over, at det bestemt ikke er billigt for dig at optage et RKI-lån på nettet.

Hvis du har gjort det op med dig selv, at det godt kan svare sig for dig at låne flere penge, selvom du står i RKI, eller at du f.eks. ikke står i RKI, fordi du ikke har et godt overblik over din økonomi, så er det vigtigt, at du sørger for at skabe dig et rigtig godt billede af, hvilke muligheder, du egentlig har for at låne penge på, når du står som dårlig betaler i RKI.

Forsøg i stedet at finde et samlelån

Hvis du står i RKI, fordi du har gæld fra andre lån, du har optaget for nettet, og du alligevel har brug for at låne flere penge, så kan det være en god idé, at du i stedet finder et såkaldt samlelån. Det giver dig mulighed for at samle alle dine lån i ét lån, så du ikke blot kun skal betale ét sted, men dertil også kun skal betale renter og gebyrer af ét lån og hovedstol.

Det er relativt nyt, at du har mulighed for at få et samlelån på nettet, så derfor er det ikke noget, der tilbydes af alle långivere. Dertil skal det også gøres klart, at det ikke er alle långivere, der tilbyder samlelån til folk, der står i RKI. Det er selvfølgelig noget, der er med til at begrænse dig, men det er dog ikke muligt for dig at finde et samlelån trods RKI.

Ikke nok med, at du med et sådant lån kan få udbetalt yderligere penge, så kan der faktisk være penge at spare ved at samle dine lån – og det kan gøre det nemmere for dig at få din økonomi tilbage på rette køl, fordi du kun skal betale ét sted, og at der ikke løber nær så mange renter og gebyrer på, fordi lånet nu er samlet til ét lån.

Share.

About Author

Leave A Reply