3 ting I kan lave med børnene i vinterferien

0

Julen er ovre, juleferien ligeså, og hverdagen er igen i gang på fulde drøn. Heldigvis kan vi se frem til endnu nogle dage fri, når vinterferien venter lige om hjørnet. Igen kan vi tilbringe tid med ungerne, gøre alt i et tilpas tempo – kvalitetstid, når det er bedst. Vi har samlet 3 bud på, hvad I som familie kan lave sammen i vinterferien.

Lave hule og indendørs spejderhygge

Vejret tillader ikke just til de store picnicture i haven eller skoven, eller såvel at slå lejr på græsplænen, i hvert fald bliver det en kold omgang. Så hvorfor ikke rykke inden døre og lave en stor og hyggelig hule af tæpper, puder og madrasser på gulvet. Sæt stole og borde sammen og slyng store lagener og tæpper over. Pynt med lyskæder og elektroniske bloklys, så stemningen bliver hyggelig. Spis skumfidusser, fortæl røverhistorier og spil et brætspil.

Tag på cykeltur i det fri

Er der noget mere hyggeligt end at tage på cykeltur i det fri med en pakket rygsæk med en god frokost, varm kakao og hele familiens yndlingsspil? Er vejret tørt, men køligt, er det oplagt at hoppe i det varme tøj, op på cyklen og køre ud i naturen, som både lægger op til fri leg, aktive udfoldelser og kvalitetstid for hele familien.

Besøg denne side og find cykler til både børn og voksne. Her finder I også legetøj til aktive udfoldelser for hele familien.

Aktiv leg i naturen

På med det varme termotøj og udnyt have, parker eller andre grønne områder til at stå på rulleskøjter, skateboard eller køre på løbecykel. Klatre i træer eller gå i gang med projekt-legehytte. Er der en handyman i familien, er vinterferien en oplagt mulighed til at smutte i det nærmeste byggemarked og købe træ og skruer ind, så en hyggelig træhytte kan laves i det store æbletræ i haven eller måske et legehus ude på græsplænen.

Share.

About Author

Leave A Reply