Sugaring professionel hårfjerningsbehandling – vælg det rette udstyr

0

Kallistos Equipment tilbyder et stort udvalg af Alexandria Professional sugaring produkter til professionelle behandlere. Brug sugering hårfjerning, hvis du ikke vil at gå på kompromis med det resultat, som du vil opnå og give dine kunder.

Sugaring hårfjerning

Behandlingen udføres med en form for sukkerpasta, også kaldet sukkervoks eller sugaring wax. Det specielle ved denne type voks er, at den, i forhold til normal voks, ikke klæber til levende hudceller. Det betyder, at når voksen fjernes fra huden, fjerner den blot de døde hudceller og efterlader huden blød og glat. Samtidig betyder det, at huden ikke stresses unødigt i modsætning til, hvad den gør ved normal voks.

Med Alexander sugaring kan du tilbyde dine kunder en skånsom, naturlig og sund behandling. Der findes en lang række fordele ved denne type behandling. Blandt fordelene kan følgende nævnes: Det er 100 % naturligt, det er skånsomt ved huden, det er hygiejnisk, knækker ikke hårene og kan fjerne selv meget korte hår, er ikke varm, det klistrer ikke og derudover er det en økonomisk løsning. Sugaring kan bruges på hele kroppen.

Kundernes tilfredshed er dit ansvar

Når man driver en klinik, står man med et ansvar overfor de kunder, som man udfører behandlinger på. Dette ansvar indebærer fornuft, hygiejne, tillid og ikke mindst de helt rigtige produkter. Som behandler vil det arbejde, du kan forkæle dine kunder med og dermed kvaliteten i dit arbejde hænge sammen med kvaliteten af de produkter, som du har til rådighed. Derfor bør du i dit valg af produkter både tilgodese dig og dine behov, men i høj grad også dine kunders behov.

Det kan være rigtig svært at finde ud af hvilke produkter, der er de rigtige at vælge, og derfor tilbyder de hos Kallistos Equipment en gratis og uforpligtende rådgivning. På denne måde kan du sikre dig en så effektiv og holdbar løsning som muligt, hvor der både tages hensyn til dine behov og din økonomiske situation.

Share.

About Author

Leave A Reply