Invester i dig selv og din virksomhed

0

I en verden, der konstant forandres, må man hele tiden være opdateret på den nyeste viden. Det betyder, at hvis man som virksomhedsejer vil sikre sine konkurrencemæssige fordele, må man hele tiden være et skridt foran sine konkurrenter. Ofte er et godt sted at starte, når man taler om forandring, i toppen. Når man taler om ledelse og organisationsudvikling, er det ikke kun for at sikre et økonomisk overskud. Forandringer, udvikling og opkvalificering i virksomhedens top vil have indflydelse på virksomheden som helhed. Alle dele i virksomheden skal ses som gensidige afhængige variabler, hvor de forandringer, der indføres i eksempelvis ledelsen, hurtigt vil vise sig i forandringer hos både medarbejderne og arbejdspladsens kultur.

Ledercoaching

Er udviklingen gået i stå i din virksomhed, bemærker du, at medarbejdernes motivation daler, og begynder der at vise sig røde tal på overskudskontoen? Så er det en god idé at overveje, hvad der kan ligge til grund for disse forandringer – eller mangel på samme. Ofte skal der nemlig kun ganske få indspark til for at vende virksomhedens vækst og motivation.

Et sted, som mange virksomhedsejere og ledere har haft glæde af, er et øget fokus på ledercoaching, som blandt andet tilbydes af bnri.dk. Et sådant fokus på ledercoaching er for de ledere og mellemledere, som ønsker at øge deres medarbejderes engagement og motivation og styrke deres kompetencer.

Efter et forløb med ledercoaching oplever flere ledere at komme derfra med en række brugbare ledelsesredskaber og motivationsværktøjer, som de aktivt har kunnet drage nytte af i deres daglige virke.

Hvem kan have gavn af ledercoaching?

Ledercoaching henvender sig til coaching af mellemledere og ledere, og executive coaching henvender sig til topledelsen i en organisation. Her er fokus i høj grad på udvikling af sig selv og organisationen som helhed og vil være gavnligt selv med flere års erfaring i topledelsen.

Share.

About Author

Leave A Reply