Sådan handler du på Amazon

0

Amazon er et website, der fungerer som en online markedsplads. Her køber og sælger både private og professionelle nye og brugte varer. Det er en international tjeneste, og du kan finde et hav af forskellige varer til forskellige priser og kvaliteter på Amazon. Uanset om du leder efter helseprodukter og kokosolie, Microsoft software, bøger (nye eller brugte) eller iPhone covers, kan du finde det på Amazon.

Sådan finder du de gode tilbud

De primære årsager til at Amazon er så populær er, at det er nemt at bruge, og du kan spare en del penge på at handle via Amazon. De primære bagsider er, at der ofte er lang forsendelsestid, og at du ikke altid kan regne med, at forhandlerne har helt rent mel i posen. Det gøres der i nogen grad op for igennem kundeanmeldelser og muligheden for at se den enkelte Amazon shops antal salg.

Som dansker bør du fokusere på engelske og den tyske udgave af – se links her:

Amazon.co.uk – England

Amazon.de – Tyskland

Det giver et godt praj om sælgerens troværdighed og popularitet. Alt efter hvor i verden dine varer sælges, skal du forholde dig til, om du skal betale told. Det skal du ikke, når du handler inden for EU. Fragten er ofte utroligt billig, og du sparer stadig penge, selvom du skal betale fragt.

Der er forskellige løsninger i forhold til fragt, alt efter om du har en Premium eller en normalt konto. Har du førstnævnte, kommer dine varer hurtigere frem.

Hvordan du køber varer

Når du leder efter et bestemt produkt, søger du på Amazons hjemmeside. Her kommer der så en masse hits på netop det, du leder efter. Det er her, du skal holde øje med de forskellige forhandleres priser og deres anmeldelser.

Se nærmere på produktet og undersøg evt. leveringstiden. Nogle gange kan det godt betale sig at smide 10 dollar ekstra i en handel, hvis du får dit produkt på en uge. Hvis du omvendt godt kan vente 6-8 uger på dit produkt, kan du tit bestille varer til vanvittigt lave priser.

Du betaler ved hjælp af kreditkort eller PayPal, og når handlen er gået igennem, skal du bare vente på, at din vare kommer hjem til dig.

Sådan sælger du via Amazon

Hvis du gerne vil sælge produkter via Amazon, skal du først oprette en Amazon shop. Det koster et mindre gebyr pr måned, og nu kan du begynde at sælge dine produkter. Det er let at opsætte en shop, men konkurrencen er hård. Du kan selv vælge, om du vil videresælge varer fra andre firmaer, vil sælge ud af dit brugte gear, eller om du vil sælge dit eget brand.

For at sælge varerne skal du både ligge blandt de billigste og de bedst ratede. Anmeldelser fra kunderne er afgørende for, hvor stor en succes din Amazon shop får. Det giver sig selv, at man helst vil handle hos en shop, der har gode anmeldelser fra de andre kunder. Det er en af grundene til, at det kan være svært at komme i gang med sin Amazon shop.

For at forbedre dine resultater, når kunder søger på varer ligesom dine egne, skal du have gode og detaljerede produktbeskrivelser. Du kan også vælge at købe dig til annoncer for din shop og dermed skabe opmærksomhed omkring den. På den ene side er det utroligt let at opsætte en Amazon shop og sælge lidt hist og her, men hvis du vil være professionel sælger og leve af det, har meget arbejde foran dig.

Når du er klar til at begynde at sælge dine varer/produkter via Amazon skal du oprette din shop på Amazon Seller Central.

Share.

About Author

Leave A Reply