Lær at pakke din kuffert til rejsen

0

Når det er tid til at rejse, er der en masse ting, du skal have styr på. Det er naturligvis dine billetter, pas og vigtigst af alt – din bagage.

Det sker desværre ofte, at det hele bliver pakket i sidste øjeblik. Du kender helt sikkert følelsen af stress lige op til rejsen – man skal jo huske at have det hele med – og er det nu også kommet med?

Rejsestressen er aldrig en god følelse, så derfor vil vi gerne give dig nogle tips og gode råd med på vejen, så du kan få pakket den perfekte bagage til rejsen. Dette er især vigtigt, hvis du skal på ferie med en kabinekuffert – og ikke indchecket bagage.

Byg i lag

Den letteste måde at holde overblikket på, er at pakke din bagage i lag. Du kan rulle nogle af de store stykker tøj sammen og skabe en “bund” i kufferten med disse. Herefter har du rig mulighed for at kombinere oven på fundamentet med de resterende ting.

I lag nr. 2 anbefaler vi, at du folder tøjet med en speciel teknik. Her taler vi om mindre – og tynde – ting som jeans, tyndt overtøj osv. Måden du gør dette på, er at læg tøjet fladt henover kufferten med halvdelen ud over siderne på kufferten. Først den ene vej – og så den anden vej. På den måde optimerer du pladsen i kufferten.

Udnyt “hullerne”

Det er klart, at når du pakker bagagen, er det ikke alle, der har det samme slags bagage med. Så oftest vil du opleve, at bagagen skaber små huller hist og her. Her kan du med fordel placere mindre bagage som toiletsager, strømper, oplader, diverse gadgets og lignende.

Research destinationen

Den letteste – og mest effektive – måde at pakke kufferten på, så den er perfekt, er naturligvis udelukkende at pakke de rigtige sager. Det er svært at gøre – vi vil jo altid gerne have for meget end for lidt. Men gør dig selv den tjeneste at undersøge vejrforhold og temperaturudsving på destinationen, så du ikke ender med at pakke 3 hættetrøjer til din charterferie. På den anden side vil du naturligvis heller ikke have et overvæld af shorts og t-shirts med på skiferie.

Inden du går i gang

Forsøg at dan dig et overblik over bagagepakningen, inden du starter med at smide det hele i kufferten. Læg den åbne kuffert på gulvet og lav et lærred af bagage – evt. på din seng. Så kan du let danne dig et overblik og visualisere, hvordan du har tænkt dig at pakke bagagen. På denne måde kan du også lettere tage stilling til, hvorvidt den kjole virkelig er nødvendig at have med.

Share.

About Author

Leave A Reply